EH,..włąsnie siora wróciła z Niemiec i przywiozła mi z wycieczki 4 piwa.Właśnie 1 wytrąbiłem ,nazywa się Veldensteiner Zwikl ,alkoholu 5.4 procent. Myślałem ze piwo Topwar jest the best ale, to, ,inadodatek po shcłodzeniu, jasne niep[asteryzowane smakowało wyśmienicie, aż duszkiem wypiłem.Normalnie miodzio,lepsze niż sex. Nie mam słów, ale jak się spojrzy na ten osad to normalnie aż sie chce kolejne. A tak wogółe, w naszym kultowym barze gdzie są ppiwa świata wszytskie prawie już działa żarcie.Lublin-naprzeciwko kina kosmos. Bar"Kwadrat"
PIWO Z NIEMIEC W PREZENCIE
Collapse
X
-
Odp: PIWO Z NIEMIEC W PREZENCIE
PiwoszTopwar napisał(a)
EH,..włąsnie siora wróciła z Niemiec i przywiozła mi z wycieczki 4 piwa.Właśnie 1 wytrąbiłem ,nazywa się Veldensteiner Zwikl ,alkoholu 5.4 procent. Myślałem ze piwo Topwar jest the best ale, to, ,inadodatek po shcłodzeniu, jasne niep[asteryzowane smakowało wyśmienicie, aż duszkiem wypiłem.Normalnie miodzio,lepsze niż sex. Nie mam słów, ale jak się spojrzy na ten osad to normalnie aż sie chce kolejne. A tak wogółe, w naszym kultowym barze gdzie są ppiwa świata wszytskie prawie już działa żarcie.Lublin-naprzeciwko kina kosmos. Bar"Kwadrat"
-
-
PiwoszTopwar napisał(a)
...lepsze niż sex...
Comment
-
-
Piszesz w Piwo-konkretnie. Przeczytaj zasady zamieszczania postów i staraj się pisać używając języka polskiego bo nic nie można zrozumieć z Twojej wypowiedzi.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Piszesz w Piwo-konkretnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
PiwoszTopwar napisał(a)
(...)Myślałem ze piwo Topwar jest the best ale (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
PiwoszTopwar napisał(a)
Normalnie miodzio,lepsze niż sex. Nie mam słów, ale jak się spojrzy na ten osad to normalnie aż sie chce kolejne.
a ja myślałam, że to ja miewam słowotok czasamiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Tak sobie przeanalizowałem ten temat ... Jedna wypowiedź i 10 kopów. Trudno się dziwić, że gość stracił zapał do dyskusji.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment