co chcecie mieć w Browarze? co powinienem rozwinąć, czego brakuje itd... nie chce tworzyc serwisu tylko dla mnie! czekam na propozycje!
pytam o...
Collapse
X
-
pytam o...
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
wlasnie, tak sobie myslalem, ze za malo jest widoczny link do forum, co pewnie skutecznie sprawia, ze nie ma nas tu zbyt wielu... sprobuje dodac, (razem z innymi rzeczami, ktore mam do dodania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
nie martw się, zagraniczne też dołączą, dobrze, że pytasz, to się troszkę bardziej sprężę...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pod piwko rzadko zaglądam zor:- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
tutaj jest info:
http://www.browar.biz/ubb/smilies.html , przygotuję też kilka innych mordek
[Note: This message has been edited by ART]
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O!!! Dodasz jeszcze, to super!
Lubię takie zabawki.
Krzysiu, jak wysyłasz odp. to masz po lewej stronie napis "smilies legend" i jeśli zapomnisz, jak się robi te "ryje" to mozesz w każdej chwili tam zajrzeć.
Comment
-
-
Zważywszy na niektóre wypowiedzi padające na forum, a także na jego tematykę, może warto byłoby wprowadzić pijaną mordkę ?Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
można też dorzucić mordkę zanurzoną w kufelku...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
lepij wynużającą sie z kuflaWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Znacie Star Trek? Na "Browarze" brak teleportera którym przesyłane byłoby piwo do degustacji. He, He...
------------------
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment