Najgorsza rzecz jaka się może przytrafić mężczyźnie to ciepłe piwo i zimna kobieta To z jednej piosenki T. Szweda
koszmar piwosza :))
Collapse
X
-
cyborg_marcel napisał(a)
zimny facet z zimnym grzańcem
Jak można patrzeć na mężczyznę jedynie przez pryzmat grzańca, jakim ów dysponuje??? No jak???Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
a czy ja wyłącznie o grzańcu mówię? jak kobieta jest miła, a facet zimny, to nawet i ten ciepły grzaniec tu nie pomoże!
kolejny koszmar piwosza: wchodzisz do sklepu i widzisz jakieś miłe piwo, bierzesz, idziesz do kasy, chcesz zapłacić, a tam w portfelu tylko 1,50zł ci zostałoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
kolejny koszmar piwosza: wchodzisz do sklepu i widzisz jakieś miłe piwo, bierzesz, idziesz do kasy, chcesz zapłacić, a tam w portfelu tylko 1,50zł ci zostało
Comment
-
-
dobra, załóżmy, że jesteś w centrum stolycy - za tyle pieniędzy to jedynie pączka, albo kilka kajzerek, ale nie piwo
Ziomek2> zimny - nie, zmarznięty - czemu nie? to daje kobiecie pole do popisu...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Powiem tak najgosze dla faceta jest to że ma :
ciepłą kobitkę i zimne piwko (domowe) a siedzi przed kompem i wypisuje bzdury bo nie ma ochoty na jedno i na drugie wtedy to tylko sznur na szyje i ...
SiuksNa razie z gotowców ale nadejdzie czasz w którym zagospodaruje 60m2 na małą piwniczkę i instalację :)
Comment
-
-
Ja wiem jakie koszmary będą mi się teraz śniły - potłuczone paczki z piwem na Poczcie Polskiej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment