Narty a picie piwa.
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
wodne u mnie odpadają, a do tych zjazdowych czy biegowych trza się przygotować już dziś !
Uważam, że zawody z browaru.biz to mila propozycja ... już czuje jak na nas marusia spogląda a slavoy zazdrości !?Comment
-
Comment
-
I Mistrzostwa Polski w Narciarstwie Alpejskim Piwoszy Zawodowców i Amatorów o Bojanowską Beczkę Piwa na Malta Ski. Kony, działaj!
Zwycięzca, z oczywistych względów, nie będzie bronił tytułu. W programie II Mistrzostw przewidziano uroczyste złożenie wiązanki.Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2007-07-04, 11:20.Comment
-
Comment
-
Oczywiscie za pierwsze miejsce beczka piwa, następne miejsca tylko po flaszce ale pijemy razem !
Pierwsza dziesiatka z regionów spotyka się w umówionym miejscu , np w Beskidach i zaczynamy wszystko od nowa :
- 1 miesce to beczka piwa
- 2 m-sce 20 piw
- 3 m-sce 5piw , ale zawsze pijemy razem !
Co Wy na to ?Comment
-
uważam , że kilku narciarzy na jeden region wystarczy - śląski chyba jest w komplecie:
- mark33 z żoną
- alchemych z żoną i przyjaciółmi
- artk31 z żoną w rezerwie , i ja sam !
Pierwsza trójka przechodzi dalej do finału, ale nie zapomina się o przegranych - pijemy razem !Comment
Related Topics
Collapse
-
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
-
Channel: Niemcy
2025-02-12, 02:28 -
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
-
Najwyżej położona dzielnica Ostravy - Krásné Pole równiez może pochwalić się swoim browarem. W sumie to browar Medojed działa tam już od końca roku 2018, ale zanim rozkręcili się na dobre musiało minąć trochę czasu. Dwukrotnie wybieraliśmy się tam w zeszłym roku, ale przez długi...
-
Channel: Czechy
-
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment