A co to jest bezmUzg? (FCJP )
Sposób na nerwy
Collapse
X
-
hmmm... do seksu to trzeba mieć jeszcze jakąś ofiarę i być w odpowiedni sposób zdenerwowanym a z tym czasami trudno...
jeszcze w nerwach można uszkodzić kogoś, kto wcale nie jest masochistą i co będzie?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dwie godziny spędzone na przenoszeniu i myciu wszystkich kufli dziwnie mnie uspokajają. Potem mogę spokojnie usiąść w fotelu i wypić chłodne piwo w dowolnym czystym kuflu.Last edited by witkowskiartur; 2004-12-14, 15:56.KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Na odprężenie najlepsza - jeśli są oczywiście możliwości techniczne - jakaś wareczka.
Nic nie daje mi większej radochy, jak możliwość powdychania uciekających z gara zapachówPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Czasem pomaga praca. Chyba, że nerwy właśnie przez robotę są spowodowane. Wtedy nie pozostaje nic innego jak objechać z góry na dół, kogoś - najlepiej bogu ducha winnego.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wkurza mnie przeważnie złośliwość rzeczy martwych. Co prawda Dominika wmawia mi, że wyładowuję na nich złość ogólniejszą (międzyludzką), ale nie wierzę w takie psychoterapeutyczne bajania.
Złość uśmierza najlepiej ZNISZCZENIE. Mam na koncie trzy gitary, mrowie dyskietek i różne różniste fragmenty wszelkich możliwych urządzeń, łącznie z laptopem. Zauważyłem, że im zniszczenie poważniejsze, tym szybciej się uspokajam, aby rzeczowo rozpatrzyć skalę strat.
A jeśli zostają mi jakieś resztki hamulców, to tak jak Grzech drę mordę. Dzisiaj miałem sporo do powiedzenia Wordowi.
Comment
-
-
aha - jeszcze najgłupszą rzeczą, jaka mnie uspokaja jest snajper - wiecie, taka gierka, którą większość ma n akompie i nigdy w to nie gra, mi ta gra nigdy się nie znudzi, a jak uspokaja...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
snajper chyba saper
a poza tym głodnemu chleb na myśli a jedna kobieta od kilku dni działa mi na nerwy (i to nie jestem ja, jeszcze inna) snajper, hi hi hiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment