Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Kulturystyka,fitness,siłownia lub poprostu ćwiczenia
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneDokładnie jak piszesz. Ja również się skusiłam zasmakować jego techniki i po pierwszym razie mam całkiem pozytywne odczucia: zajęcia relaksujące, lekko męczące fizycznie - nie licząc skurczy w nodze -. Polecam
Marusiu, a jak ta siłownia? Może ja popołudniami, a raczej wieczorami, bym się tam turlała...
Comment
-
-
Cyborg zamienił siłownię na rąbanie drewna i kopanie dołów Kurka, chętnie wrócę na siłownię, jeśli znajdę salę, w której nie puszczają barbarzyńskiej muzyki z 6 głośników na fullCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoKupiłam sobie kiedyś gazetę z płytą DVD prezentującą ćwiczenia z serii Pilates, ale jak dla mnie to nudne. Nic się nie dzieje - jak na polskim filmie..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, chętnie wrócę na siłownię, jeśli znajdę salę, w której nie puszczają barbarzyńskiej muzyki z 6 głośników na full
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to ta moja jest bez muzy na full, ale chyba jednak troszku masz daleko...Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Zależy, co kto lubi, ja lubię
Dziś jestem po drugim razie, rano zakwasy były, ale je zaraz dokwasiłam Niestety dziś też tylko półtorej godzinki, ale będę wydłużać wraz ze wzrostem kondycji (póki co taka nędza ze mnie, że z bieżni już po 10 minutach odpadam )
A dziś mnie rozwaliły dwie laski - takiej kondychy to nigdy nie osiągnę - włączyły sobie bieżnie jedna przy drugiej i tak sobie biegały pół godziny (a może i dłużej, ale po 30 min. już wyszłam) BEZ PRZERWY GADAJĄCLast edited by Marusia; 2006-11-23, 11:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa zakwasy najlepszy ponowny wysiłek. Wielokrotnie to przerabiałem - człowiek ledwo rusza nogą i najchętniej by sobie poleżał, ale warto się przemóc, po później się naprawdę polepsza.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to ta moja jest bez muzy na full, ale chyba jednak troszku masz daleko...
Aczkolwiek wolę takie speluniarskie siłownie z napakowanymi facetami i świętym spokojem, to radio e... czy inne w tym stylu, potrafią na dłuższą metę wykończyć przy słuchaniu 1,5 / 2 godz. dziennie (trzeba było karnet dobrze wykorzystać ).Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
U mnie dziś leciało Radio Aplauz - nie najlepiej, ale też nie na full
Adres? ul. Krajewskiego. Cena? 83 zł za 12 wejść.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąNa zakwasy najlepszy ponowny wysiłek. Wielokrotnie to przerabiałembrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment