Jajecznica będzie na kolację. Póki co zjadłam 1 i 2 śniadanie, obiad i podwieczorek Wszystko wg diety, ale chyba sobie zmniejszę dawki, bo za mało chyba tych ćwiczeń w stosunku do takiego obżarstwa - na podwieczorek to już tylko byłam w stanie skubnąć jednego małego filecika rybnego i popić paroma łykami jogurtu (0% oczywiście)
Kulturystyka,fitness,siłownia lub poprostu ćwiczenia
Collapse
X
-
-
Acha, no i co chwila latam do kibla, bo staram się wyrobić limit ponad dwóch litrów wypitej wody dziennie
Comment
-
-
o kurczaczek, Marusiu! to Ty się naprawdę przykładasz! może to ja z Tobą powinnam się na rękę siłować, a nie z Chrisem?
ja się cieszę, że mam wytrzymały pęcherz czasami no to jak wrócę do Wro, to będę miała towarzystwo do wycisku... nareszcie!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No pewnie, ze sie przykladam Bez przykladania sie nie było by sensu się męczyć.
Właśnie jestem po jajecznicy - ale już chlebek z wędlinką sobie daruję
Comment
-
-
Po niedawnej zmiane obowiązków w pracy mogłem sobie pozwolić na odstawienie samochodu. Tak więc rano 1,5 km do roboty, a wieczorem powrót również na nóżkach. Na nic innego na razie nie mam czasu, no chyba że za ćwiczenie uznać jeżdżenie na krześle po redakcji...Last edited by iommi; 2005-01-12, 19:54.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
a to ja myślałam, Chris, że Marusia pod Twoim bacznym okiem ćwiczy...
chickkiller :)
Comment
-
-
Dziś byłam po raz trzeci na siłowni, 1,5 godziny, wręcz było mi za mało, ale i tak wstaję 6.30, nie wiem, czy się zmobilizuję, żeby jeszcze pół godziny snu dodatkowo urwać Za to może będę chodzić 4 razy w tygodniu zamiast trzech
Comment
-
-
Nie no, Chris mi tak ułożył ćwiczenia, że nie ma niczego dwa razy pod rząd, oprócz rowerka i brzuszkowych ćwiczeń
Po za tym - nie oszukujmy się - to nie jest aż tak w moim wykonaniu intensywny trening, żebym się mogła przetrenowaćLast edited by Marusia; 2005-01-17, 17:49.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Nie no, Chris mi tak ułożył ćwiczenia, że nie ma niczego dwa razy pod rząd, oprócz rowerka i brzuszkowych ćwiczeń
Po za tym - nie oszukujmy się - to nie jest aż tak w moim wykonaniu intensywny trening, żebym się mogła przetrenowaćchickkiller :)
Comment
-
-
Noooo, tenteges, nie przemęczam się - 10 kg. A hantelki 1,5 kg
Na początek i tak to dla mnie sporo
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
o kurczaczek, Marusiu! to niedługo to ja z Tobą sie chyba będę musiała siłować, a nie z Chrisem aleś się wciągnęła! brawo za wytrwałość i wczesne wstawanie
Comment
-
Comment