U mnie kontuzja barku powróciła,kto wie czy to nie bedzie koniec kariery W przyszły wtorek ide do lekarza
Kulturystyka,fitness,siłownia lub poprostu ćwiczenia
Collapse
X
-
Chris_1987 napisał(a)
U mnie kontuzja barku powróciła,kto wie czy to nie bedzie koniec kariery W przyszły wtorek ide do lekarza
Ale wiesz, w razie czego możesz zostać trenerem
Comment
-
-
O cholerka, Krzysiek, wypiję za szybkie i trwałe wyleczenie tej kontuzji, nic więcej nie mogę zrobić...
p.s. mnie też nawiedziła kontuzja barku, naprawdę...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyO cholerka, Krzysiek, wypiję za szybkie i trwałe wyleczenie tej kontuzji, nic więcej nie mogę zrobić...
p.s. mnie też nawiedziła kontuzja barku, naprawdę...chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelczy to znaczy, Chris, że znowu będziesz mógł z Forumowiczami? oczywiście, jest tylko jedna słuszna, niesportowa odpowiedźchickkiller :)
Comment
-
-
Już się go o to pytałem, ale udzielił mi wymijającej odpowiedzi: "raczej nie bede pił bo i tak będę ćwiczył, tylko nie na barki". (podkreślenie moje)
No i Chris wyprzedził mnie w odpowiedzi.Last edited by jerzy; 2005-02-01, 21:51.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
A ja już czwarty tydzień się silowniuję (trzy razy w tygodniu 1.15-1.30 godz.) i zaczynam odczuwac lekkie uzaleznienie. Łapię się na tym, że nie spożywam za dużo, żeby byc w formie na następny dzień rano Skandal, muszę chyba zrobić jakiś odwyk od siłowni
P.S. pewne delikatne zaokrąglenia w okolicy bioder zaczynają odwrót, w lecie będę chodzic tylko w topach i biodrowkach, żeby się chwalić
Comment
-
-
Chris widzę, że pracujesz na forum jako Wujek Dobra Rada Może masz jakiś specjalny zestaw treningowy dla tych co już mają mięśnie i nie chcą, by się one nadmiernie rozrosły podczas ćwiczeń na siłowni? Swego czasu chodziłam na siłownię Morskim Oku w celu zmniejszenia wagi, ale niestety - niedość że jeszcze bardziej wyrobiły mi się muskułki (bo nie można ich raczej nazwac muskułami) to jeszcze ze 2 kg przybyło i teraz robię sobie przerwę od wszelkich ćwiczeń z hantelkami.
A miało być tak pięknie....
ps. Muszę tu dodać, że o giętkość i rozciągliwość mięśni dbam na treningach.. wiadomo jakich
Comment
-
-
Nie ma uniwersalnego planu ćwiczeń,ale za to jest jedna zasada: dieta+ćwiczenia i niestety nie ma możliwości tego rozłączyć kiedy chce sie uzyskiwać znaczne efekty w treningach.Powiem ogólnikowo: jedz wiecej białka,mniej węglowodanów i tłuszczy;ćwicz aerobowo (rowerki,eliptyki,bieżnie etc.) i podczas ćwiczeń na cieżarkach,maszynach rób po 3-4 serie po 14-16 powtórzeń (na łydki powyżej 20 powtórzeń).Taka ilość powtórzeń wpływa ujemnie na rozrost mięśni,a jedynie na kształt rzeźby i spalanie tkanki tłuszczowej.I na koniecij dużo wody,2 litry to minimum.Pzdrchickkiller :)
Comment
-
-
Odświeżam nieco temat....widze ,że forumowicze jeszcze gromadzą tkanke zimową i nie chcą sie wypowiadać Sam mam chwilową (2 tyg.) przerwe w ćwiczeniach ze względu na prace i barki...no i dzisiaj dołożyłem sobie śródstopie prawie je miażdżąc Tuż przed przerwą zdąrzyłem pobić kolejny rekordzić w wyciskaniu jeszcze troche i 200% własnej wagi przejdzie....ale nie ma sie co spieszyć.Czuje że stawom ciężko jest sie przywyczaić do coraz większych ciężarów mimo iż mięśnie sie tego domagają.Byle do wiosnychickkiller :)
Comment
-
-
Ty to robisz dla zdrowia?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987Czuje że stawom ciężko jest sie przywyczaić do coraz większych ciężarów mimo iż mięśnie sie tego domagają.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Wszystko dla zdrowia....jakto mi ktos już powiedział kilkadziesiąt razy:"Krzysiek....!Ty jesteś chory".Owszem siadło mi to nieco na psychice,ale dzieki temu moge sie rozwijać i czuć spełnionym.A tak poza tym to przy takiej liczbie powtórzeń stawy mocno by sie zaczeły przecierać,a mieśnie nadmiernie palić,co nie spowodowałoby żadnego progresu ,o który mi chodzi.Za fanatyków sportu!chickkiller :)
Comment
-
Comment