Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
Kulturystyka,fitness,siłownia lub poprostu ćwiczenia
Collapse
X
-
No to jestem po "pierwszym razie" Na początek półtorej godzinki na rozruszanie mięśni, jutro 2 i tak dalej (aż do całego dnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to jestem po "pierwszym razie" Na początek półtorej godzinki na rozruszanie mięśni, jutro 2 i tak dalej (aż do całego dniaMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNo to chyba początek delikatny, bo jesteś w stanie pisać na kompiePiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNo to chyba początek delikatny, bo jesteś w stanie pisać na kompie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNo to chyba początek delikatny, bo jesteś w stanie pisać na kompie
Od dzisiaj dołączam do walczących z pewnymi naddatkami..Ale tradycyjnie: MŻLast edited by kot_z_cheshire; 2006-11-22, 13:48.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A ja lubię mieć zakwasy, czuję, że żyję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTrudno powiedziec..Zobaczymy, czy jutro Marusia będzie cokolwiek w stanie napisać. Dzisiaj to wiadomo: adrenalina, poczucie dobrze wykonanego planu i wizja kilku centymetrów mniej..A jutro możliwe, że zakwasy.....(czego oczywiście nie życzę) Tak z własnego doświadczenia mówię..
Od dzisiaj dołączam do walczących z pewnymi naddatkami..Ale tradycyjnie: MŻ
Ale nas Marusia poprowadziła na barykady...
Comment
-
-
Hihihi...Zawalczymy z kilogramami a na końcu na tej barykadzie spalimy staniki Zakwasom mówimy stanowcze nie...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Po miesiącu siłowni wylądowałem u lekarza z zepsutym achillesem i teraz znowu nic nie mogę robić. Utwierdzam się, że tylko siedzenie w knajpie może być zdrowe dla człowiekaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ze swej strony dodam jeszcze smętne zwisanie z kanapy....Oczywiście, jako przykład zdrowo spędzonego czasu a nie powodującego zakwasówMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZe swej strony dodam jeszcze smętne zwisanie z kanapy....Oczywiście, jako przykład zdrowo spędzonego czasu a nie powodującego zakwasów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMasz na myśli system ćwiczeń Pilatesa? Stał się ostatnio dość popularny..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMasz na myśli system ćwiczeń Pilatesa? Stał się ostatnio dość popularny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTylko uważaj, żeby za 10 lat nie zaczął Ci zwisać z kanapy najpierw jakiś przodujący element Twojego ciała, a potem dopiero resztaMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
Comment