no nie sory nie chodzi mi o dyskryminacje
bardziej o uczciwość takiej pary, czy jeden o drugim by wiedział prawdę ? i czy nikomu by to nie przeszkadzało ?
Ja tak sobie myślę, że te nowsze modele cyborgów (a nawet Cyborgów) to mają jakieś zasilanie awaryjne I awaryjne awaryjnego. Więc nie smuć się tym Audi. Byle by żonka tego nie czytała. Oj, bo wtedy... ja nie mam tego problemu
to fakt, Małażonka gdzieś przy okazji musiała mnie pomacać
poza tym nie dalibyście wiary, jak daleko technologia w otwarzaniu naturalnej skóry już zaszła
akumulatory musiałam podładować lekko, bo siedzenie w biurze 12godz. i pewne babsko skutecznie mi ciśnienie podniosły, a butelka w lodówce w biurze otworzyć się nie dała (chodzą słuchy, że stoi tam od wiosny), poza tym spakować manele musiałam, bo dzisiaj to wcześnie do domu nie wrócę
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cyborg_marcel napisał(a) ...akumulatory musiałam podładować lekko, bo siedzenie w biurze 12godz.
Kiepska wytrzymałość tylko 12 godz. co by było gdybyś po pracy na imprezę poszła ?
Jednak musisz zawsze się poruszać z ładowarką i w pubach szukać kontaktu.
jakbym poszła, to bym się świetnie bawiła, ale byłam wku... i chciałam być jak najdalej od telefonów
mój rekord 17godz bez przerwy przed kompem bez starania się oń
ładowarkę mam wewnętrzną
spytaj forumowiczów warszawskich czy wrocławskich, czy zawsze tak szybko się zmywam
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
no właśnie wybieram się, wybieram - spytaj Arcy'ego od jak dawna... niestety, to nie zależy tylko ode mnie... chyba że się wkurzę i przybędę do Poznannia a vista i ktoś z Was będzie się wtedy musiał poświęcić i mnie przenocować - współczucia
Comment