Tak mi się przewija ta dyskusja przed oczami, a w szczególności jej temat i dzisiaj mogę napisać tylko jedno : 29
(...), a ile Ty masz lat?
Collapse
X
-
Jackson> to jest w ogóle pokręcony wątek, który wywiódł się za pomocą techniczną Arta z temat Dekoderusa na temat źródeł wiedzy... ogólnie tu mowa, o związkach, związkach pozazwiązkowych, alkoholach, cyborgach itp.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
JAckson napisał(a)
Tak mi się przewija ta dyskusja przed oczami, a w szczególności jej temat i dzisiaj mogę napisać tylko jedno : 29
ps. było się ujawniać skoro profil zaniedbałeśbla bla bla
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
Jackson> to jest w ogóle pokręcony wątek, który wywiódł się za pomocą techniczną Arta z temat Dekoderusa na temat źródeł wiedzy... ogólnie tu mowa, o związkach, związkach pozazwiązkowych, alkoholach, cyborgach itp.
A w profilu to wykasowałem te 1975, żeby mnie trudniej było namierzyć
Dobra spadam Wam z tematu bo zaśmiecamMM961
4:-)
Comment
-
-
Nie wiem, czy żywy czy martwy, bo jeszcze tego nie wymyśliłam, ale uznajmy, że żywy - nie uśmiercimy go chyba na samym początku dyskusji . Lat ma pięć - ładny wiek, żyje prawdopodobnie w Azji, no chyba, że umiejscowimy go gdzieś bliżej, np. w ZOO. Pewnie że lubi nowinki techniczne, ostatnio coś przebąkiwał, że jeszcze nigdy nie próbował cyborgów, a ochotę ma ogromną. Może założyć kółko zainteresowań cyborgami
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
To pokręćmy go bardziej. Ja sobie napiszę... o tygrysie, o pięcioletnim tygrysie. A co mam sobie żałować?
I ten transparent: 'Serdecznie witamy nasze nowe kąski'
Last edited by kalifat; 2004-12-22, 14:25.bla bla bla
Comment
-
-
dalej uwielbiam, ale dawno nie miałam w mackach swoich... spoko, ja dobre komiksy do końca życia będę k.... dobra, "lubić", bo cyborgom nie wypada sentymentalnych słów używaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
W takim razie musisz wiedzieć, że:
1. Kudłaczek (Wesoły Zyzio "Bufallo" Kudłaczek) oraz Munio "Bill" Bąbelek mają po ... 28 lat (to tak w kwestii tytułu wątku)
2. Ucieszy Cię fakt, że te komiksy są naprawdę bardzo dobre. Zajrzyj na stronkę Lista Przebojów Komiksowych, gdzie znalazły się aż 3 pozycje Baranowskiego
3. Coś tam do wglądu by się znalazłobla bla bla
Comment
-
Comment