Jak myślicie,jaki będzie 2005?.Bardziej pomyślny czy gorszy?.Co się zmieni?.W jakiej dziedzinie?.Co nas czeka?.Osobiście myślę,że będzie drożej.Jak się uda, zacznę pomyślnie trzeci rok na Uniwerku.Może będę już pracował. W kraju po rządach lewicy dojdzie do władzy zapewne prawica.Mam też nadzieję,że chłopaki wrócą w końcu z Iraku.Mam nadzieję,że brat pomyślnie magistra zrobi.No i parę browarków pewnie się wypije więc w 2005 roku mój dziennik piwny będzie już elegancko rozbudowany .
Jaki będzie 2005?
Collapse
X
-
Odp: Jaki będzie 2005?
ArturŁ napisał(a)
Jak myślicie,jaki będzie 2005
Comment
-
-
zawsze twierdziłam że kolejny rok będzie lepszy od obecnego a gorszy od kolejnego. I nigdy sie nie sprawdzało.
Więc od dziś twierdzę że 2005 rok będzie GORSZY od 2004, to może będzie lepszy
Comment
-
-
Władzę obejmie PO i PiS przy jednoczesnym wzroście poparcia dla LPR co z jednej strony oznacza jeszcze bardziej fanatyczną realizację neoliberalnej utopii, a z drugiej coraz mniej wolności.
Tak więc rok ten dla Polski będzie z pewnością gorszy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Za rok miło będzie zajrzeć do tego tematu.Zobaczyć czy jasnowidzenie choć w części się sprawdziło.A jak się nie sprawdzi,to będzie można się z siebie pośmiać .O właśnie - wyrażam nadzieję,że forum piwne dalej w 2005 będzie istniało,żeby można to uczynić
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Władzę obejmie PO i PiS przy jednoczesnym wzroście poparcia dla LPR co z jednej strony oznacza jeszcze bardziej fanatyczną realizację neoliberalnej utopii, a z drugiej coraz mniej wolności.
Tak więc rok ten dla Polski będzie z pewnością gorszy.
Comment
-
-
Rok 2005 będzie taki sam jak ten tylko wszyscy bedą o rok starsi wiec generalni będzie gorszy
A poważnie to trzeba by jeszcze określić względy na podstawie których mamy oceniasz lepszość lub gorszość nadchodzącego roku.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
ArturŁ napisał(a)
Większość entuzjastów dotychczas.To pozwala optymistycznie spojrzeć w przyszłośc
Comment
-
Comment