Ja...ja bym chciał aby był lepszy,żeby w końcu przyniósł rzeczy,których pragniemy.Żeby nie zmuszał do przełożenia tych pragnień na rok następny i następny...
Jaki będzie 2005?
Collapse
X
-
jaki będzie dla mnie osobiście? ... sądząc po sposobie przywitania Nowego Roku: ten rok będzie cyborgowaty
wszystkie imprezy będą 3 razy dłuższe niż zaplanowałam i będę się na nich bawić 100 razy lepiej niż zaplanowałam... poznam mnóstwo wartościowych ludzi (i kilka osób sądzących innych po pozorach) i przetańczę niejedną noc i poranek (np. do 6.30 rano)... kobiet będzie mało, ale przesympatyczne... faceci na wspomnienie poprzednich wieczorów ze mną i bolesnych poranków nazajutrz, kiedy zobaczą mnie z flaszką czegokolwiek - będą uciekali, względnie będą błagali, abym zwolniła tempo polewania
deszcz, śnieg, wiatr, słońce - wszystko sprawi mi przyjemność, a i na podziwianie natury o każdej porze czas się znajdzie
czy będzie woda i prąd, czy też nie, czy będzie kto miał się we mnie wpatrywać i/lub ze mną tańczyć, czy też nie, nawet jeśli prześpię znowu tylko 10 godzin w ciągu 6 dób, to i tak będę tryskać endorfiną i błyskać swoimi świeżo odbielonymi zębami
i mimo drobnych chwil słabości, Cyborg będzie Cyborgiem i nic go nie pokona = ten rok jest i już do końca musi być po prostu dobryCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Chciałbym wierzyć,że ten rok będzie lepszy.Ale dwie ofiary śmiertelne w górnictwie juz w styczniu nie napawają optymizmem.No ale może?
Zobaczymy jak będzie towarzysko bo rodzinnie to tak jakoś ........niezbyt.Ale jestem dobrej myśli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWładzę obejmie PO i PiS przy jednoczesnym wzroście poparcia dla LPR co z jednej strony oznacza jeszcze bardziej fanatyczną realizację neoliberalnej utopii, a z drugiej coraz mniej wolności.
Tak więc rok ten dla Polski będzie z pewnością gorszy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną2005 będzie o niebo lepszy, jeśli tylko przestaniecie politykować w każdym temacie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2...W polityce - rozliczanie...i wybory ( chyba przełom !? ).
Rozliczyć wszystkich, skończyć z korupcją...i wziąść się do roboty ...
Pytanie pomocnicze - kto daje łapówki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuLudziom się wydaje, że jak będą wymawiać takie zaklęcia, to się poprawi. Tylko, że to lud (demos) tworzy takich polityków. To nasz portret.
Comment
-
Comment