A swoją drogą, czemu są kafejki internetowe, a nie ma pubików internetowych? To by był hit!
Od dziś mamy wiosnę!!!
Collapse
X
-
dopiero zaczynają się tworzyć,
...nareszcie!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja dzień wiosny miałem dość upojny.
Plamy były na piwko w parku ale ponieważ pogoda nie dopisała impreza odbyła się w garażuwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
A ja niestety zaliczyłem w pracy rundkę 24-godzinną. Tylu ludzi w robocie pozwalniali, że teraz nie ma kto pracować, a kolega się rozchorował. Ech... A jak wyszedłem z pracy to wróciła zima (padał śnieg). A teraz oczywiście znowu jestem w pracy, po 12 godzinach przerwy. I taka jest, ta moja wiosna.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwszy dzień wiosny wraz z przyjaciółmi wspominam średnio. Wcześniejszej nocy trochę zabalowaliśmy przy piwie (zielonym)) i w czwartek pół dnia spałem. Rano gdy wychodziłem z "mordowni" kolega wcisnął mi bilet na tramwaj. Jak nigdy skasowałem go i jak nigdy spotkałem Panią "Kanar". To się nazywa szczęście Generalnie wiosna to fajna rzeczGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
wiosna
U mnie wiosna też nieciekawa. W sobotę obudziłem się o 8:00, wyglądam za okno a tam deszcz ze śniegiem, pizga niesamowicie. Zniechęcony warunkami ułożyłem się do snu z nadzieją, że będzie lepiej... no i było. Wstałem o 11:00 rzut okiem za okno: słońce, zero wiatru niebieskie niebo, ciepło. Zjadłem coś, wyszedłem na zewnątrz.. i zgadnijcie co??? GRADDDDDD!!!!
Taka u mnie wiosna. ale będzie lepiej!!!Pozdrowienia od Maslaka
Comment
-
-
ja spotkałem wiosnę dzisiaj, siedziała w piwnicy, na starym pniu, była trochę wątła, może z nadmiaru melatoniny...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mnie też na wiosenne dzieńdobry siekło gradem przez twarz
Comment
-
Comment