Oglądałem po raz kolejny po długiej przerwie. Nadal mi się podoba.
Przy Piwie o Teatrze, także TV
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
-
Channel: Rosja
-
-
Witam wszystkich cieplo!
Otwieram w Irlandii sklep online z piwem bezalkoholowym. Glownie piwem, choc planujemy tez wina, etc.
Okazuje sie, ze nie tak latwo znalezc jednak...towar...
Pomysl byl taki, zeby zamawiac bezposrednio z browarow, ale przy niskim budzecie zdecydowanie lepiej...-
Channel: Hurtownie / Importerzy piwa
-
-
Sądzę, że pomysł spotkania łódzkiej sekcji dojrzał już na tyle w innym temacie, że zasłużył na swój własny.
Ja proponuję najbliższy piątek lub niedzielę. Sobota dla mnie odpada. Jeżeli w ciągu tygodnia, to tak po 19 i dłużej niż do 22 nie zabawię (rano trzeba do roboty...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Skoro nie ma jeszcze takiego tematu to zakładam (jak jednak gdzieś jest to do "koszalina" z moim wątkiem lub połączyć)
Grand Champion 2015.
Red Roeselare Ale zostało uwarzone przez Browar Zamkowy Cieszyn według receptury Piotra Terki oraz Piotra Marczyka. ...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Nie straszne nam embargo na polskie jabłka...
Lubelskie Stowarzyszenie Miłośników Cydru (www.zacydrowani.pl) oraz Producent Cydru Lubelskiego (zainteresowani sobie znajdą) zaprasza na jabłkowy piknik na lubelskim Starym Mieście. Dokładnie to plac przy Teatrze im. Andersena....
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment