adam16 napisał(a) Oj pamiętam, pamiętam. Co ja się książek przy świecach naczytałem.
taaa... a Cyborg tak się przyzwyczaił, że później już standardowo od razu świeczkę zapalał... efekt? x 2 (i chyba znowu kolejną parę muszę kupić, tym razem za dużo prądu = uzależnienie od kompa)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
W zeszłą mroźną zimę dosyć często tracił się prąd.Sporo ludzi musiało ciągnąć na lewo.
Teraz jest spokój,wiadomo ciepła zima.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Była kiedyś u mnie w domu kontrola z energetyki czy nie ciągniemy na lewo.
Tyle, że dzień wcześniej znajomy dał mi cynk.
Jak o tym powiedziałem tacie to powiedział, że jest OK.
I nic nie wykryli
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
solfernus napisał(a) A podejrzane było to, że mamy niewysokie rachunki
Pewnie za dużo siedzieliście przy świeczkach
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Ale nikt z was napewno nie spędził sylwka przy świeczkach tak jak ja.Za 15 dwunasta korki nam siadły i trzeba bylo bawić się bez muzyki przy swieczkach
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
granat862 napisał(a) Ale nikt z was napewno nie spędził sylwka przy świeczkach tak jak ja.Za 15 dwunasta korki nam siadły i trzeba bylo bawić się bez muzyki przy swieczkach
granat862 napisał(a) Ale nikt z was napewno nie spędził sylwka przy świeczkach tak jak ja.Za 15 dwunasta korki nam siadły i trzeba bylo bawić się bez muzyki przy swieczkach
Wszyscy Poznaniacy bawiący się pod zamkiem przeżyli północ bez prądu,taka klapa była na zabawie sylwestrowej
Wszyscy Poznaniacy bawiący się pod zamkiem przeżyli północ bez prądu,taka klapa była na zabawie sylwestrowej
Ale świeczek nie mieliście.Nie ma to jak zabawa przy świeczkach nie dość że się chwiejesz to jeszcze słabo widzisz gdzie lejesz.Oczywiście chdzi mi kieliszek.
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment