Czy któryś z forumowiczów rezydujących w Stanach wybiera się w najbliższym czasie do Polski? I byłby skłonny nabyć dla mnie parę lub najlepiej dwie pewnych słuchawek? Pieniądze oczywiście zwracam. I dorzucam wybrane piwka ze sławetnego Michasia.
Do forumowiczów zza Wielkiej Wody - po prośbie
Collapse
X
-
Pamiętaj, że aby telefon działał w Polsce (i europie) to musi posiadać zakres 900/1800 Mhz w technologi GSM (opcjonalnie 2100 Mhz w UMTS). W USA są sięci 850/1900 Mhz w techonologiach GSM, CDMA, TDMA oraz AMPS. Telefony często są wielosystemowe oraz mają modyfikowane oprogramowanie, tzn. że nawet wyłączenie sim-lock'a nie gwarantuje poprawnego działania z obcą kartą SIM, a niekture telefony nie mają nawet miejsca na karte SIM.
Uf dosyć tych technicznych informacji. Chciałem tylko powiedzieć, że zakup telefonu w USA, który będzie działał w Europe nie jest łatwy. Ale wieczorkiem wypijmy za to aby Ci się udało-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
-
-
Zdecydowanie do słuchania - patrz wypowiedź Cyborga.
Słuchawki są ekstra wymyślne tylko w Polsce. Bo popatrzcie tylko:
USA - w przeliczeniu 60 zł za parę
Europa - 130 zł za parę
Polska - 200 zł za parę
Sprzęt jest mejd in juesej, więc można zrozumieć wyższą cenę w Europie (cło, transport). Ale odmawiam zrozumienia cenie polskiej.
PS Jak mi się tu wpisze jakiś polityczny - zabiję, zaspamuję, zawirusuję.
Comment
-
-
arcy napisał(a)
Totalitarne zapędy mające na celu ograniczenie wolności słowa
Żą - daj pracę ludziom w kraju
PS
I co mi zrobisz???Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment