A ja Wam mówię - Lwy czają się do skoku. I ani się nie obejrzycie...
Piwosze,a zodiaku znaki...
Collapse
X
-
Last edited by adam16; 2005-02-02, 22:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Mało Wag i czasem jest nerwowoTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A ja Wam mówię - Lwy czają się do skoku. I ani się nie obejrzycie...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle dalej skorupowce są do przodu, pewnie kazali się zalogować rodzinie
Fe, takie oszustwo nie przystoi forumowiczom
bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMało Wag i czasem jest nerwowoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marceleee... ja tam niesłychanie spokojny człowiek jestem aczkolwiek miło by było więcej Wag zobaczyć wypijmy za to!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZaraz zestrzelimy Wam te szale wiszące na łańcuchach .Nic to dla NasCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatDla mnie to zwykły kant. Rak i Skorpion to jedna sitwa i NA PEWNO kilku forumowiczów musiało 'się pomylić' i zagłosować podwójnie.
Fe, takie oszustwo nie przystoi forumowiczom
Uwazaj co möwisz bo wedlug Horoskopu w Skorpionie mozesz miec dobrego Przyjaciela ale Paskudnego Wroga
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZaraz zestrzelimy Wam te szale wiszące na łańcuchach .Nic to dla NasTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelchcesz się ze mną siłować?? nawet te Twoje kufelki (i blat) Ci nie pomogą! strzeż się gniewu Wagi!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Comment
-
-
co najwyżej się rozwodnikowałam na sekund pięć
ale niech będzie - jestem w dorbym humorze, a Raki zawsze lubiłam...
co nie zmienia faktu, że Kolega Pogoniarz igra z ogniemmmCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelco najwyżej się rozwodnikowałam na sekund pięć
ale niech będzie - jestem w dorbym humorze, a Raki zawsze lubiłam...
co nie zmienia faktu, że Kolega Pogoniarz igra z ogniemmm
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment