bede we wtorek i srode w Poznaniu, jak ktos moze, niech mi poleci kilka ciekawych rzeczy ktore powinienem zobaczyc (względnie sprobowac
co powinienem odwiedzic w Poznaniu
Collapse
X
-
co powinienem odwiedzic w Poznaniu
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
W Poznaniu należy zobaczyc przede wszystkim Rynek i napić się piwa w jego okolicy. Reszta przyjdzie sama. Poznaniacy ludzie z natury życzliwi wskażą Ci drogę do najciekawszych miejsc. Zresztą , chyba już jesteś w Poznaniu i właśnie marzniesz cały ośnieżony. Pogoda trafiła Ci sie iście wiosenna.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
-
-
dni się zgadzają.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
dni się zgadzają.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Hej Art, jakiś Arcy Ci się wcina do dyskusji! Dać mu banana!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Ja proponuję odwiedzić kolegę Audiego w sklepie
Comment
-
-
Jak się wychodzi z dworca głównego, to jakieś 100 metrów za wiaduktem po lewej stronie znajduje się dawny peron pocztowy. Warto tam zajrzeć, a na dodatek w krzakach kryje się kilka schonów bojowych na dwie sekscje karabinów maszynowych. Dobrze pije się piwo w tych krzakach
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
...na dwie sekscje... Dobrze pije się piwo w tych krzakachLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment