Czyj teledysk najbardziej Wam się podoba(ł)?Mi ostatnio bardzo do gustu przypadł teledysk Erica Prydza - "Call on me" .Poza tym np.teledysk Molesty do "Słodkich kłamstw" czy Morwy do "BSNT"."Jailhouse rock" Presleya jest sympatyczny.Na pewno coś sobie jeszcze przypomnę.
Ulubiony teledysk
Collapse
X
-
Ciąg dalszy
Aerosmith - "Crazy",Tenacious D - "Tribute" był śmieszny,Craig David - "I'm walking away",Dmx - "Who we be",Eminem & D12 - "Fight music",Bruce Springsteen - "Philadelphia",Fenomen - "Szansa",Wwo - "Damy radę",Alizee - "J'en ai marre",Wamdue Project - "King of my castle".No,to tyle ciekawych teledysków,które sobie dotychczas przypomniałem.
-
-
Nigdy do teledysków nie przywiązywałem większej wagi, ale jak bym musiał wybierać na pewno postawiłbym na teledysk Sisters Of Mercy -"Dominion". Pomijając wartość muzyczną warto zobaczyć również przepiękne plenery Sahary Zachodniej plus oczywiście panią Partricię Morrison !
Comment
-
-
No parę by się znalazło, choćby wszystkie teledyski Rammstein, parę teledysków Metalliki, i pewnie jeszcze parę pozycji.
Ale coś co zapadło mi w pamięć, a zapadło tylko ze względu na teledysk, nie muzykę (więc ten teledysk musiał być dobry) to Prodigy "Smack my bitch". Ci co widzieli, wiedzą co mam na myśli
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Taaa...Prodigy było ciekawe
Mi podobają się animowane teledyski np. Evolution - Pearl Jam i Paranoid Android - Radiohead.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jeszcze niedawno uwielbiałem teledyski Rammstein, a zwłaszcza "Sonne". Jednak ostatnio dostałem obrzydzenia do języka niemieckiego i nie mam już ulubionego teledysku, chodź niektóre teledyski Lady Punk (np. Stacja Warszawa) oraz HIM (np. Pretending) mi się podobają.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Mi przypadły do gustu teledyski KNŻ, Kazika i Kultu. Szczególnie te kręcone z Zespołem Filmowym Skurcz. Mowa tu o "Idę tam gdzie idę" i "Las Maquinas de la muerte". Bardziej zakręconych nie widziałem. No i jeszcze "Cztery pokoje", "Mars napada", "W Południe", "Gdy nie ma dzieci", "Panie Waldku...", "Brooklyńska Rada Żydów". Sporo tego nakręcili, mam nawet kasetę z "didełoklipami"(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ronin napisał(a)
Na "Call on me" tez milo popatrzec choc niema w nim nic artystycznego
W pamięć zapadły mi teledyski Tool'a - mają swój (często zresztą kopiowany przez innych) styl (a może to Tool kopiuje kogoś mi nie znanego??)
No i oczywiście DS 'Money for Nothing'MM961
4:-)
Comment
-
-
Comment