Bardzo dobrze zrealizowany jest teledysk "Blinded by the lights" formacji The Streets.
Ulubiony teledysk
Collapse
X
-
Dodam jeszcze Sabotage Beastie Boyspozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁWwo - "Każdy ponad każdym",też ciekawy teledysk.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Znalazłoby się wiele dobrych teledysków. Ostatnio przypadł mi do gustu teledysk "Unforgettable", gdzie z Nat King Cole'm śpiewa jego córka Nataly Cole. Szczególnie podoba mi się tu przemienianie artystów w różne przedmioty. Naprawdę niezłe wykonowanie, nie mówiąc już o samej muzyce, bo ta jest po prostu genialna.
Ciekawe pomysły mają również rapperzy, np. Eminem w "Cleaning out my closet", Dr. Dre & Snoop Dogg w "Still"."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
...jak dotąd dla mnie bez konkurencyjne jest "One" Metallicy,ich pierwszy teledysk,czarn-biały,z wstawkami z filmu Daltona Trumbo "Johnny poszedł na wojnę".Całość dopełnia oczywiście świetny wokal Hetfielda i końcowa solówka Hammeta.Rewelacja...!!!
Poza tym teledysków nie powinno się raczej rozważać tylko pod kątem efektów wizualnych,bo jest to tylko dodatek do muzyki.Podobają mi się tez teledyski Toola(chłopaki zajmują się reżyserią,stąd takie zeschizowane pomysły na video)polecam jeśli ktoś nie widział,ja lubię "Parabolę".Podoba mi się też teledysk Korna "Freak On The Leash"Fajny jest też Pearl Jam "Do the Evolution"...lista jest baaaaaaaardzo długa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁDodajmy teledysk do "Stana" Eminema.Teledysk bardzo dobrze dobrany do tekstu utworu."All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment