Właśnie widziałem teledysk wielu raperów z Wielkopolski (których raczej nie lubie) nawiązujący do "pomarańczowej rewolucji". Kawałek nazywa się "Jest nas wielu" i jest naprawde niezły.
Ulubiony teledysk
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannJednym z tych najbardziej zapamiętanych i zarazem ulubionych jest dla mnie na pewno Red Hot Chili Peppers "Give It Away". Tego samego zespołu utkwił mi w pamięci "Breaking The Girl" ale to juz raczej z uwagi na rewelacyjny taniec , który hmm... zatańczył czy wykonał Flea
A z nowości podoba mi się "Keine Lust" Rammsteina. Zresztą "Amerika" też daje radę.
Comment
-
-
...Eminem,ten człowiek powinnien się już według mnie wycofać,jego piosenki są jeszcze bardziej żenujące niż na początku jego kariery,wtedy może to miało jakis urok,ale teraz to już przesada,poza tym ten człowiek niby nienawidzi Żydów i Polaków,nie wiedzieć czemu?Zapewne żadnego nie zna! Z resztą podobnie twierdził Axel Rose z Guns'n'Roses,ale ten przynajmniej miał fajną muzykę,teledysków nie pamiętam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewbrwWg mnie teledyski Gunsesów są rewelacyjne!!! November rain czy Don't Cry to prawdziwa klasyka!!! POLECAM!!!
Comment
-
-
Od dwóch tygodni nie mogę przestać zachwycać się teledyskiem takiej jakiejś niemieckiej grupy co to ich nazwa zaczyna się na Ram. W teledysku występują muzycy tej kapeli zrobieni na bardzo "wypasionych".
Poczucie humoru tych panów zawsze powalało mnie na kolana, weźmy tu jeden z pierwszych ich singli gdzie teledysk jest parodią filmu Tarantino.
Dla mnie bomba!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiOd dwóch tygodni nie mogę przestać zachwycać się teledyskiem takiej jakiejś niemieckiej grupy co to ich nazwa zaczyna się na Ram. W teledysku występują muzycy tej kapeli zrobieni na bardzo "wypasionych".
Poczucie humoru tych panów zawsze powalało mnie na kolana, weźmy tu jeden z pierwszych ich singli gdzie teledysk jest parodią filmu Tarantino.
Dla mnie bomba!BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment