Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Ja przez 14 lat miałem psa imeniem Reksio, był to pies rasy mieszanej, długowłosy, czarno-biały. Po jego śmierci nie zdecydowałem sie na nowego psiaka, chociaż byłem tego bliski. Teraz poczekam chyba, aż syn podrośnie i jeżeli on tylko będzie chciał to nie będę mu robił trudności.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
My aktualnie mamy dwie papugi. Nimfy. Miała być parka, ale wyszły dwa samce...
Mam nadzieję, że Art nie usunie postu za obrazę moralności....
W sumie fajne zwierzaki, tylko strasznie hałaśliwe.... Mieliśmy jeszcze papużki faliste, nierozłączki i chomiki, ale przeniosły się już na tamten, podobno lepszy, świat....
Za oknem do karmnika przychodzą wróble domowe, mazurki, trznadle, dzwońce i sikorki. Czasem się dzięcioł na słonikę złakomi, ale to musi być naprawdę zimno. Tej zimy jeszcze się nie pojawił.
O kotach i psach od sąsiadów nie wspominam, bo tylko szkody w ogrodzie robią....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yendrasA ucho pieska to się zagięło na zdjęciu czy kopiowałeś ?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
W ogrodzie mojego poprzedniego domku w Bristolu oprocz niezliczonych wiewiorek i ptactwa mielismy parke jezy rezydentow. Na goscinne wystepy oprocz 3 kotow wpadala rodzina 3 lisow. Podobno w Bristolu jest sporo borsukow ale jeszcze zadnego nie spotkalem.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernusA ma ktoś szczura? Kiedyś miałem przyjemność się takim jednym zajmować.
Najlepsze było jak wlazł mi do rękawa koszuli. O mało nie padłem ze śmiechu.
Tak łaskotał swoimi wąsami
ewwa53
Comment
-
-
U mnie kotów dostatek, bo aż trzy...
Od lewej: kotka Łapówka, jej brat Szantaż (zwany także Grubym) i wreszcie młody chuligan, zwany przez moją żonę Małyszem (nie od A. Małysza bynajmniej).
Koty są zdecydowanymi domatorami - pewnego razu wzięliśmy je do Rodziców na działkę, a one cały czas siedziały w domku za kanapą, bojąc się wystawić nos za drzwi.
A oprócz kociego stada mamy jeszcze ławicę kolorowych rybek. Póki co, konsekwentnie ignorowanych przez koty.Last edited by Wujcio_Shaggy; 2005-01-25, 15:52.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No właśnie, jak wam się podoba to, że zwierzom obcina się to i owo.
Jestem temu przeciwny, moje bydlątko ( sznaucer,- ma ucięty ogon, a uszy nie -podobno ma
mieć takie jak doberman) głupio wyglądał by z ogonem.
A z przeproszeniem kastracjaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment