Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Białe nie będą napewno.
Biały kawaler (a raczej jego właścicielka) praktycznie w dniu wyjazdu oznajmił, że nie chce Elzy widzieć, bo ma inną wybrankę u siebie. Czy to prawda nie wiem, raczej wątpię....
Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Elzunia była u kawalera, który mieszka tuż pod Warszawą i tak zupełnie dla odmiany jest czarny. Białe chwilowo nam zbrzydło (oczywiście, tyczy się to tylko i wyłącznie devonów, Brego jest przepiękny )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBiałe nie będą napewno.
Biały kawaler (a raczej jego właścicielka) praktycznie w dniu wyjazdu oznajmił, że nie chce Elzy widzieć, bo ma inną wybrankę u siebie. Czy to prawda nie wiem, raczej wątpię....
Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Elzunia była u kawalera, który mieszka tuż pod Warszawą i tak zupełnie dla odmiany jest czarny. Białe chwilowo nam zbrzydło (oczywiście, tyczy się to tylko i wyłącznie devonów, Brego jest przepiękny )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBiałe chwilowo nam zbrzydło (oczywiście, tyczy się to tylko i wyłącznie devonów, Brego jest przepiękny )
ale ogólnie ostatnio i tak bardziej przypomina białego.........
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniapewnie z tym zdziczeniem to o co innego chodzi .........też słyszałam takie bzdury ........ że niby kotom nie wolno dawać surowego mięsa bo jak poczują krew to się będą na ludzi rzucać ..........
Nie na ludzi, tylko na Ad'minabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaPewnie będziecie mieć 2 koty
Po trzech dniach fukania,nasza diablica sobie odpuściła i zaczęły się ganianinki w domu.Ostatnio na działce zachowała się jak starsza siostrzyczka i pilnowała małego.
Co do małego miał farta ,bo jest jednak poważnie chory(jakieś ciężkie wirusowe przeziębienie).Teraz dostał już nie jest taki wychudzony,ma ogromny apetyt,psoci,ale jeszcze kicha i prycha.
Mamy problem z imieniem dla niego.Kombinujemy,aby było związane z morzem(wodą),naszym regionem ,lub piwem...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMamy problem z imieniem dla niego.Kombinujemy,aby było związane z morzem(wodą),naszym regionem ,lub piwem...
Comment
-
-
Jest mały problem. Otóz pojawily sie wątpliwości. Kotek to, czy kotka ?
Weterynarz twierdził, że kotek. Ale to ma trzy kolorki wyraźnie. Jutro idziemy do innego weterynarza.
Niestety maleństwo kicha i prycha jeszcze,ma trudnosci z oddychaniem ze względu na zapchany nosek,a antybiotyk został odstawiony. Nie podoba mi sie to.
Ale na szczęście apetyt i humor dopisuje obydwu naszym kotom.
Brykają razem. W sumie to dobrze, tylko czemu najlepszym czasem na zabawę jest czwarta rano ?
Comment
-
-
No, owszem - rzadkością jest szylkretowy kocurek, aczkolwiek istnieje - tyle, że bezpłodny...
Przykre, że jeszcze kicha i prycha - wizyta u innego weta z pewnością nie zaszkodzi, ale to, że ma apetyt i baraszkuje równo - to dobry znak!
PS. Moje koty, też traktują godzinę 4:00 - jako najlepszą porę do wspólnych gonitw , ciesz się, że pozwalają Ci mieszkać ze sobą, w końcu to ich mieszkanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA czy koty Ci obiecały, że życie będzie bajką?
W końcu w ich mieszkaniu - przebywasz na ich warunkach
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No, więc chyba... prawdopodobnie... wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują..., że niebawem (z końcem października) pojawią się u nas w domu... takie małe, wszędobylskie, wesołe uszate stworzonka - zwane kociakami. Za zdrowie maluchów i ich mamusi już dziś pijemy sobie piwko!!!
PS. A ja już zaczynam się marwić, czy ciąża przebiegnie prawidłowo, czy poród odbędzie bez żadnych zakłóceń, czy maleństwa będą zdrowe...
Comment
-
-
męczydusze :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment