Qboland dostanie 40 min. wcześniej śniadanie żebyśmy mogli wspólnie pooglądać
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Wstałam, obejrzałam, idę spać
Asia wypadła bardzo dobrze, nie dość, że była najmłodsza i najładniejsza to jeszcze się nie jąkała A tak całkiem serio - po prostu nie była zestresowana, a jeśli była, to nie dała po sobie zupełnie poznać.
Mi się najbardziej podobał kot "szmaciana lalka", ten kot mógłby dobrze do wycierania kurzy służyć
Mam nadzieję, że ktoś nagrał i w Youtube wrzuci, ja, niestety, zaspałam i nie zdążyłam uruchomić machinerii.Last edited by Marusia; 2006-12-14, 07:38.
Comment
-
-
Stres, o dziwo, nie pojawia się w studiu. Kamery są na tyle oddalone, że nie trzeba na nie zwracać uwagi....Mam nadzieję, że jakoś to wyglądało. Emir poradził sobie pierwszorzędnie, więc myślę, że ewentualne błędy swojej właścicielki skutecznie tuszował.
A Ragdolle rzeczywiście są uroczymi i bardzo przydatnymi w domu stworzeniami...
Comment
-
-
Mnie się w tym programie bardzo spodobało stwierdzenie jednej z uczestniczek prezentującej swojego kotka, że wzięcie takiego kotka na ręce powoduje u niego zwiotczenie mięśni Może i to prawda, nie znam się na tym A nasza Czcigodna Forumowiczka zaprezentowałą swoją pociechą z fajnym stwierdzeniem, "że wygląda jakby pochodził z innej planety"
Chyba nic nie przekręciłem, byłem dość zaspany jak oglądałem ten program
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDobrze wychował...Last edited by kot_z_cheshire; 2006-12-14, 21:15.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireAcha, czyli dziewczyna dorosła i poszła w świat. A już się bałam, że może skonsumował czy coś....
Przecie jej u Arcego całkiem dobrze...
A tak z innej beczki:
Dlaczego tak mało pochwał mojego i Emira występu?
Czuję się pominięta i rozczarowana
Comment
-
-
No to ja pochwalę jeszcze raz: bardzo ładnie wyglądałaś i fajnie gadałaś
Ale i tak wycieraczki do kurzu mi się podobały najbardziej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA dlaczego miałaby pójść sobie w świat???
A tak z innej beczki:
Dlaczego tak mało pochwał mojego i Emira występu?
Czuję się pominięta i rozczarowana- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA dlaczego miałaby pójść sobie w świat???
Pochwał z mojej strony na temat występu w TV nie ma..bom nietelewizyjnaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment