To nie prawda, że właściciel upodabnia się do swojego zwierzaka
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziKolejna rzecz jestem ciekaw czy wśród tych rybek jest jakiś samczyk, bo jak nie to się chyba potnę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziTo nie prawda, że właściciel upodabnia się do swojego zwierzaka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie już niedaleko. Przy najbliższej okazji zajmiemy się Twym prawym okiemŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A ja się martwię, bo pająk krzyżak, który zamieszkał za moim oknem, nie pojawia się od kilku dni...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedzi
Lub zlot forum pajeczyna.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo proszę, to się nam zoofil zdemaskował. Przyjeżdżaj na zlot, nie tylko popatrzysz, ale i zabawisz się z Gromitem.
Co do zlotu w okolicach Olsztyna , to się pomyśli i się być może zabawię z...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZostać nazwanym zoofilem , tylko dlatego ,że w "męskim " towarzystwie chcę se mecza obejrzeć-no nieźle .
Co do zlotu w okolicach Olsztyna , to się pomyśli i się być może zabawię z...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi400 litrów. Obserwowanie ryb jest czasami zdecydowanie lepsze niż telewizorLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHm, nie wiem, czy wiesz... Gromit jest stroną CZYNNĄ...
Liczba rybek wzrosła do 57 jeszcze glonojady, sumiki i kilka innych i będzie na razie stop.(drenaż portfela )
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziFaktycznie już niedaleko. Przy najbliższej okazji zajmiemy się Twym prawym okiemPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziI uchem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziMoim czy jej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNo, jeśli to kobieta jest, to ta fotka ma niejako sens...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment