Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
A my sie nie nudzimy z nasza dwójka, oj nie. Oj będą Irony miały za swoje po świetach ( z taka iloscią kotów to dopiero jest co robić ).
Nasze starsze kocie stworzonko upodobało sobie noszenie wszelkiej maści papierków, najchetniej po cukierkach. Zabawa "w papierek" polega na tym ,że niezmordowany przez cały dzień kot wymusza na nas rzucanie jej owego papierka po czym aportuje go jak psiak.Ona tak potrafi przez cały boży dzień. Jak jej sie papierka nie rzuci siedzi jak sierotka , ma bardzo smutna minke i "mówi" rrrruuuu.
Mniejsze kocie stworzonko natomiast wyciagamy kilka razy dziennie z co chwila innej szafy, z wanny ( bo jest mokre i choruje) tudzież z pomiedzy drzwi. Kiedy ona zdąży tam wleźć ?Na szczęście starsza zawsze daje znac gdzie jest mała. Kupa radości , ale też i poświęconego czasu.Last edited by Westa; 2006-12-06, 19:08.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka(...)Mój białas też medialny - raz w telewizorni występował!
Jak komuś będzie się o tej porze nudzić - może sobie popatrzeć jak pocę się przed kamerami...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaI będzie występował... Jutro w TVP1, w programie "Kawa czy herbata" ok. godziny 7:30.
Jak komuś będzie się o tej porze nudzić - może sobie popatrzeć jak pocę się przed kamerami...
Ja chcę! Obejrzę.
Ależ oglądalność wzrośnie kawie i herbacie, jeśli tylko browar.biz włączy telewizorki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek(...)Weź to nagraj, a potem umieść na swojej kociej stronie albo jakimś serwerze plików wideo.
Comment
-
-
Zaraz znajdziemy kogoś ze starożytnym magnetowidem lub nowocześniejszą nagrywarką DVD.
Pytanie z zupełnie innej beczki.
Do takiego telewizyjnego występu trzeba się przygotować. Co trwa dłużej - kosmetyczne zabiegi przy właścicielce czy przy kocie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie bardzo mam na co - jedyna szansa pośmiać się ze mnie - to spóźnić się do pracy!MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek(...)Do takiego telewizyjnego występu trzeba się przygotować. Co trwa dłużej - kosmetyczne zabiegi przy właścicielce czy przy kocie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonGdyby to się odbywało np. o 6.30 to chętnie bym zobaczył. Ale 7.30 to za późnoLast edited by Małażonka; 2006-12-13, 14:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekGodzina 7.30 to dla niektórych (większości) brak możliwości kontaktu z telewizorem.
Ale jutro nastawię budzik, żeby zobaczyć jak się Asia poci
Comment
-
Comment