A ja, jak zwykle już (NUDA, NUDA, NUDA... ) nawiążę do swoich kotów, a konkretnie jednego: gwiazdora telewizyjnego. Otóż gwiazdor ten w sobotę i niedzielę występował na wystawie... I, jak w sobotę - uzyskał jedynie ocenę doskonałą Ex1, tak w niedzielę poza tą oceną, otrzymał:
- prywatną nagrodę od sędziny za najsympatyczniejszego ocenianego przez Nią kota - w postaci złocistej szarfy (patrz zdjęcie poniżej)
- nominację do BIS-u, a tym samym złoty medal (trochę widać na zdjęciu)
- tytuł najlepszego kociaka w wieku 3-6 miesięcy (czyli wygrał Best in Show) i otrzymał pamiątkowy puchar wraz z nagrodami. Zdobył wszystko, co kociak zdobyć może, więc jak tu nie być dumnym z takiego księcia?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
E, tam panie dzieju, jak świat światem emirzy zawsze lubili futra, czego nasz Emirek jest najlepszym przykładem!
A gdzie on ma te futro?
Mówcie co chcecie ale dla mnie to nie są koty.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
A ja, jak zwykle już (NUDA, NUDA, NUDA... ) nawiążę do swoich kotów, a konkretnie jednego: gwiazdora telewizyjnego. Otóż gwiazdor ten w sobotę i niedzielę występował na wystawie... I, jak w sobotę - uzyskał jedynie ocenę doskonałą Ex1, tak w niedzielę poza tą oceną, otrzymał:
- prywatną nagrodę od sędziny za najsympatyczniejszego ocenianego przez Nią kota - w postaci złocistej szarfy (patrz zdjęcie poniżej)
- nominację do BIS-u, a tym samym złoty medal (trochę widać na zdjęciu)
- tytuł najlepszego kociaka w wieku 3-6 miesięcy (czyli wygrał Best in Show) i otrzymał pamiątkowy puchar wraz z nagrodami. Zdobył wszystko, co kociak zdobyć może, więc jak tu nie być dumnym z takiego księcia?
Tylko czy kot jest z tego zadowolony? Ja się niespecjalnie znam na kotach, szczególnie rasowych ale on nie wygląda na tryskającego radością kociaka.
Są koty które wręcz uwielbiają pokazywać się na wystawach....
jak mój kocur by zareagował to ja nie wiem, ale póki co nosi dumnie głowę i popisuje się jak tylko jakiś gość pojawi się w domu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Chyba tylko te, które są tego nauczone od maleńkości i dla nich to poprostu życie, nie mają pojęcia, że można inaczej
Eee...to nie tak do końca...Kicia mojej Mamy kocha być na piedestale i podejrzewam, że jej bolączką życiową jest to, że nie dość, że wystaw nie ma to i podziwianie raczej średnie To jest gwiazda...GWIAZDA
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment