Zapomniałam jeszcze o poprzegryzanych kablach w lampce i słuchawkach komputerowych.Koniec roku zdopingowal je wyraźnie do brojenia.
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Nie martwcie się. Po prostu grzechy młodości Forest jak pierwszy raz zobaczył choinkę to od razu stłukł kilka baniek. Teraz jak "wydoroślał" to nawet nie zwraca uwagi na choinkęLast edited by YouPeter; 2006-12-31, 00:59.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJeszcze
Aha.Będziemy mieli za chwilkę pieska na przechowanie do jutra i ten to dopiero się trzęsie ze strachu-będzie dziś wesoło
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Właśnie przeczytałam artykuł na tlenie. Zastanawiam się czy Wasze koty też takie są?? Rozumiem, że zwierzaki się bawią ale ten tekst nie jest zachęcający... Miałam kiedyś koty ale nie były takie uciążliwe
"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
To samo można napisać o psach czy dzieciach. A ten tekst opisuje skrajne przypadki. Od marca mam w domu kota, w grudniu przybył drugi, i jeszcze nie poniosłem żadnych strat z gatunku opisanych w tym tekście.
Że czasem meble podrapią? Są na to metody, a jedną z najlepszych jest regularne przycinanie pazurków.
Comment
-
-
To że trzeba liczyć się ze stratami, to wiem. Nasz słodziutki pieseczek mieszkanie demolował skutecznie, ale tylko na początku. Zresztą to była nasza wina, bo nie zaczailśmy, co się kotłuje pod tym kanciastym łbem. Teraz jest ok i też nie ponosimy strat - pomijam miejsca startu i hamowania na drewnianej podłodze... Zdziwiło mnie tylko podejście do tematu autorki tekstu. Gdybym nie miała nigdy kota i zastanawiała się nad wzięciem zwierzaka, po tym tekście kupiłabym rybki"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Hmm..Artykuł skrajnie tendencyjny. Miałam 3 koty w swoim życiu i żaden nie był domowym terrorystą na taką skalę. Czasem poszkodziły, ale w rozsądnych granicach i nieszczególnie uporczywie. Poza tym, kota też się da wychować. Może tylko ciut więcej inwencji twórczej trzeba, aby osiagnąć swój cel A artykuł pisał ktoś, kto nie znosi kotów.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Beznadziejny artykuł....... pewnie pisała go osoba która nigdy nie miała kontaktu z kotem.... moje sierściuchy rozrabiają, ale nie drapią mebli - mają drapak. A gdyby nawet spróbowały to raczej na 100% czekałaby je reprymenda.
Obgryzanie butów..... jak się walają po podłodze to są atakowane przez sierściuchy, ale najczęściej to śpią z nosami w butach, wąchając smrody ...... pewnie dlatego są wtedy takie ciche i grzeczne
A poniżej........tak wygląda moj Bregulinka słuchająca reprymendy....za złodziejstwo ze stołu....
Comment
-
-
Mina kici mówi: "Acha, teraz to mnie dopiero wkurzyłaś. Zobaczysz, co wywinę następnym razem"
A swoją drogą, pociąg kotów do butów mógłby być tematem rozprawy naukowej...Moje też albo spały w butach, albo memlały sznurowadłaLast edited by kot_z_cheshire; 2007-01-13, 13:05.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaA poniżej........tak wygląda moj Bregulinka słuchająca reprymendy....za złodziejstwo ze stołu....Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMina kici mówi: "Acha, teraz to mnie dopiero wkurzyłaś. Zobaczysz, co wywinę następnym razem"
A swoją drogą, pociąg kotów do butów mógłby być tematem rozprawy naukowej...Moje też albo spały w butach, albo memlały sznurowadła
Comment
-
Comment