Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Westa
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.06
    • 99

Zapomniałam jeszcze o poprzegryzanych kablach w lampce i słuchawkach komputerowych.Koniec roku zdopingowal je wyraźnie do brojenia.

Comment

• kot_z_cheshire
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.11
      • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Westa
      Na szczęście potrafimy sie z tego śmiać .
      Jeszcze
      Młode koty mają adhd, niestety.
      Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
      Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
      Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• YouPeter
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.05
        • 2379

Nie martwcie się. Po prostu grzechy młodości Forest jak pierwszy raz zobaczył choinkę to od razu stłukł kilka baniek. Teraz jak "wydoroślał" to nawet nie zwraca uwagi na choinkę
        Last edited by YouPeter; 2006-12-31, 00:59.
        Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Pogoniarz
          † 1971-2015 Piwosz w Raju
          • 2003.02
          • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
          Jeszcze
          Wyluzowani jesteśmy Dziś powtórka z rozrywki Iju Miju znowu wylądowała w wannie-oczywiście po tym jak minął koci szoczek,za dwie minutki miała ochotę na powtórkę z rozrywki,ale pancio jej chytry plan zniweczył Cykoria natomiast ma oczy jak pięć złotych ,gdy tylko usłyszy wystrzał i daje nóżkę pod łóżko.
          Aha.Będziemy mieli za chwilkę pieska na przechowanie do jutra i ten to dopiero się trzęsie ze strachu-będzie dziś wesoło

Prawie jak Piwo
          SZCZECIN

Comment

• Gwiazda
            Porucznik Browarny Tester
            • 2006.07
            • 400

Właśnie przeczytałam artykuł na tlenie. Zastanawiam się czy Wasze koty też takie są?? Rozumiem, że zwierzaki się bawią ale ten tekst nie jest zachęcający... Miałam kiedyś koty ale nie były takie uciążliwe
            "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

• arcy
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2002.07
              • 7538

To samo można napisać o psach czy dzieciach. A ten tekst opisuje skrajne przypadki. Od marca mam w domu kota, w grudniu przybył drugi, i jeszcze nie poniosłem żadnych strat z gatunku opisanych w tym tekście.

Że czasem meble podrapią? Są na to metody, a jedną z najlepszych jest regularne przycinanie pazurków.

Comment

• Gwiazda
                • 2006.07
                • 400

To że trzeba liczyć się ze stratami, to wiem. Nasz słodziutki pieseczek mieszkanie demolował skutecznie, ale tylko na początku. Zresztą to była nasza wina, bo nie zaczailśmy, co się kotłuje pod tym kanciastym łbem. Teraz jest ok i też nie ponosimy strat - pomijam miejsca startu i hamowania na drewnianej podłodze... Zdziwiło mnie tylko podejście do tematu autorki tekstu. Gdybym nie miała nigdy kota i zastanawiała się nad wzięciem zwierzaka, po tym tekście kupiłabym rybki

Comment

• kot_z_cheshire
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2005.11
                  • 2201

Hmm..Artykuł skrajnie tendencyjny. Miałam 3 koty w swoim życiu i żaden nie był domowym terrorystą na taką skalę. Czasem poszkodziły, ale w rozsądnych granicach i nieszczególnie uporczywie. Poza tym, kota też się da wychować. Może tylko ciut więcej inwencji twórczej trzeba, aby osiagnąć swój cel A artykuł pisał ktoś, kto nie znosi kotów.
                  Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.

Comment

• Gwiazda
                    • 2006.07
                    • 400

Ulżyło mi trochę. Już myślałam, że jako właścielka psa, zaczęłam się czepiać kociarzy

Comment

• Cyrkonia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 1936

Beznadziejny artykuł....... pewnie pisała go osoba która nigdy nie miała kontaktu z kotem.... moje sierściuchy rozrabiają, ale nie drapią mebli - mają drapak. A gdyby nawet spróbowały to raczej na 100% czekałaby je reprymenda.
                      Obgryzanie butów..... jak się walają po podłodze to są atakowane przez sierściuchy, ale najczęściej to śpią z nosami w butach, wąchając smrody ...... pewnie dlatego są wtedy takie ciche i grzeczne

A poniżej........tak wygląda moj Bregulinka słuchająca reprymendy....za złodziejstwo ze stołu....
                      Attached Files
                      www.stat-gra.pl

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Mina kici mówi: "Acha, teraz to mnie dopiero wkurzyłaś. Zobaczysz, co wywinę następnym razem"

A swoją drogą, pociąg kotów do butów mógłby być tematem rozprawy naukowej...Moje też albo spały w butach, albo memlały sznurowadła
                        Last edited by kot_z_cheshire; 2007-01-13, 13:05.

Comment

• kiszot
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
                          A poniżej........tak wygląda moj Bregulinka słuchająca reprymendy....za złodziejstwo ze stołu....
                          No popatrz a u mnie największym złodziejem jest ten duży sierściuch.Mały za to bardzo lubi kawę z mlekiem.Kubek z kawą zostawiony na stole przez noc = pusty kubek rano.
                          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                          So von Natur, Natur in alter Weise,
                          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Cyrkonia
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                            Mina kici mówi: "Acha, teraz to mnie dopiero wkurzyłaś. Zobaczysz, co wywinę następnym razem"

A swoją drogą, pociąg kotów do butów mógłby być tematem rozprawy naukowej...Moje też albo spały w butach, albo memlały sznurowadła
                            A zobacz jak wygląda na codzień ........ niewiniątko....
                            Attached Files
                            www.stat-gra.pl

Comment

• kot_z_cheshire
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.11
                              • 2201

Wiesz, na tym zdjęciu to wygląda na dumnego z tego, że nie czuje skruchy jak go "reprymendujesz"

Comment

• Pogoniarz
                                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                                • 2003.02
                                • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
                                A zobacz jak wygląda na codzień ........ niewiniątko....
                                Śliczny koci bandyta

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X