a tu dowód że Aza wcale nie jest małym kotem......
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Cyrkonia, jakie one wielkie! Aż strach takiemu zwrócić uwagę, żeby przypadkiem nie sprowadził do poziomuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Rety! - daaawno temu też miałem świnkę morską, ale jak próbowałem ją kąpać, to wyskakiwała z WANNY...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Zupełnie jak mój Kubuś Dawno, dawno temu takiego wieprza miałam...Choć raczej jestem dzsiaj przekonana jestem, że to była Kubusia.
Milusi świnek, DoodeckMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Kiedyś miałam sąsiadkę, która wyłaziła na podwórko ze swoim "wieprzem morskim" i puszczała go na kwiaty które sama sadziłam. I wszystko zawsze było pogryzione, podeptane i wogle (nie tylko przez wieprza). Kiedyś się wkurzyłam i postawiłam znak w środku klombu z tekstem "zakaz wypasu świń".
Comment
-
-
Hexa była mocno zaskoczona tym, że jej zimno w łapy i że się nie wyrabia na zakrętach... Nie udało mi się niestety zrobić zdjęcia jej "miny" kiedy na tzw psie pole wyszła Punia. Punia ma markowe wdzianko, z futrzanym kołnierzem, sercem wyszytym na grzbiecie i imieniem lśniącym na obroży. Wygląda trochę jak brzydsza siostra prosiaczka... Moja sunia (teoretycznie bojowa ) miała głupią machę i poprostu osłupiała, kiedy Punia zaczęła ją gryźć. Nad jej głową (Hexy) wisiał obłoczek z napisem "Co to, k****, jest???""Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
U Puni odruchowo spojrzałam na łapki..szukając tipsów
A Hexa...zamyślona jakaś....Ale ładnie jej w zadumie na pysiuMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire(...)
A Hexa...zamyślona jakaś....Ale ładnie jej w zadumie na pysiu
Tęskni za Amikiem
Comment
-
Comment