A oto kot mojego sąsiada. A praktycznie to już nie wiem kogo on jest ponieważ sąsiad go nie wpuszcza do domu i więcej czasu przebywa u nas niż u siebie. Zresztą jest to niezły "intelidżent" bo wykorzystuje sytuacje i jada na trzy domy (u sąsiada, u mnie i u mojej babci) przez co dorobił się już chyba lekkiej nadwagi
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Skurczybyki, niezależne i z własnym zdaniem Podobno to jedyne zwierzę udomowione przez człowieka żyjące na zasadach partnerskich a nie pan i władcaBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
W sumie to fajne, że nigdy nie wiadomo czego się po nich spodziewać. Hexa na przykład dzisiaj łaziła po drzewach Wskakiwała na rozgałęzienie (wcale nie bardzo niskie) i z dumną miną obserwowała okolicę..."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Przepraszam. Ja nie wiem co mam z ta Pusią..Ostatnie wszystkie zwierzaki to dla mnie Pusia lub PtyśLast edited by kot_z_cheshire; 2007-02-22, 20:01.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Kot świetny Wygląda zupełnia jak kot, którego mieli moi rodzice...Mam tylko nadzieję, że ten goszczący u Ciebie nie był nawet w połowie tak nieznośny Mam teorię, że rude koty mają ADHD dużo większe niż te innej barwy
Bombadilu, teraz pozostaje Ci pozwolić się wprowadzić kociemu współmieszkańcowi i umieścić jego fotkęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBombadilu, teraz pozostaje Ci pozwolić się wprowadzić kociemu współmieszkańcowi i umieścić jego fotkęPoszukuję
Comment
-
Comment