Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziArciku, młode pokolenie czeka na Waszą wizytę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ale cudne niby-koty!!!!!
Moje dranie, w szczególności Biały-Bez, zadziwiały ostatnio moją rodzinkę. Biały nie lubi gdy się go bierze na ręce. Wygina się na wszystkie możliwe sposoby i ucieka. Ale zrobił ostatnio wyjątek dla mojej małej (3 latka) siostrzenicy i skubaniec pozwolił by nosiła go (w sumie to ciągnęła, bo wielkością to podobni) i robiła co się tylko da. Nawet smakołykami nie musiała go namawiać na zabawę.....
ehhh...... coraz bardziej jestem przekonana że mój kot to GEJ!!!! Lubi tylko dzieci i facetów.....
Comment
-
-
A na dokładkę.............. kilka kocich filmików, które znalazłam...........
1. Mój BiałyBez przez jakiś czas też tak marnował wodę, ale zaczęłam na noc zakręcać zawory i się oduczył...... http://www.youtube.com/watch?v=WofFb_eOxxA
2. Żółw morderca........... na szczęście BiałyBez potrafi chlapnąć łapą żółwia tak, że może sobie poleżeć..... więc aż tak strasznie to nie mam......... http://www.youtube.com/watch?v=Ul0gfCyeiyM
3. Ciekawa jestem czy moje futra też dałoby się nauczyć grać.... http://www.youtube.com/watch?v=TZ860P4iTaM
Comment
-
-
U mnie zadomowiły się na działce dwie wiewiórki. Rude obie. Nie są one w zasadzie moje ale utrzymują się z mojej krwawicy, czyli kradną prywatne orzechy laskowe, więc mogę chyba zaliczyć do swoich zwierząt. Zadomowiły się w środku najwiekszego dębu (Milanówek jest miastem dębowym). Nie spodobało się to niestety psu Zetorowi, który patrzy na nie niechętnym okiem (znaczy się próbuje je dopaść i udusić).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziI ostrzy sobie ząbki...
Comment
-
-
Niestety niebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
A mnie bydle użarło w paluch podczas czyszczenia akwarium. Nie przypuszczałem, że żółwie wodne są tak zwinne i maja taką parę w ?? gębie, paszczy czy innym otworze gębowym. Wypluł mnie z obrzydzeniem dopiero jak mu zacząłem intensywnie w nozdrza dmuchać."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziTo czerwone w tle wygląda jak sznureczki od bikini....Ściągniętego bikini
A swoją drogą......... do tej pozycji kociej brakowało mi kilku elementów.....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziPrawie trafiłeś
A swoją drogą......... do tej pozycji kociej brakowało mi kilku elementów.....Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment