Wito "morderca" i Baśku "zabójca" Rotweiler 9 lat i Amstaff-ka 5 lat rodzinne pieszczoty
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziA ja na to nic, Małażonko, absolutnie nic. Skoro devony to są koty naturalne, to wypuść je na wolność. Niech sobie dają radę bez człowieka chociaż w tym zakresie, jak pospolite dachowce. Rozumiem, że ta naturalna mutacja pojawiła się gdzieś w lesie czy na dachu, a człowiek tylko je wyłapał do dalszej hodowli. Ale bez człowieka dałaby sobie równie dobrze radę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziKończę zatem mój absolutnie niefachowy występ i pięknie dziękuję za wyjaśnienia. Już wiem, że oduczenie kotów kablożerstwa (lub chociaż próby czegoś takiego) są niemożliwe ze względu na człowieka.
Comment
-
-
Dostałem dziś od znajomej taką wiadomość
Czesc..Moze ktos z Twoich znajomych by chcial takiego Goldenka jak w zalaczniku za darmo.Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac), wiec moze ktos bylby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Rozeslij prosze wsród znajomych..
(ja przekazuje dalej)Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziDostałem dziś od znajomej taką wiadomość
Ja już namawiam żonę
Comment
-
-
Kocham takie teksty, niezależnie czy to jest podpuchą, czy też nie:
Niestety sa do uspienia (wlasciciel nie jest w stanie ich zatrzymac)
I trzy proste, od razu nasuwające się pytania:
A gdzie był właściciel, gdy jego suka się, za przeproszeniem, gziła???
I co robił, gdy okazało się, że jest w ciąży? Liczył, że to choroba i suka wyzdrowieje samoistnie???
I dlaczego, skoro nie miał możliwości:
a) zatrzymania szczeniąt;
b) znalezienia im dobrych domów, nie przepowadził sterylizacji aborcyjnej???
To takie klasyczne zagranie pod publiczkę. Wcześniej mogłem wszystko, ale teraz, jeśli mi nie pomożecie - ucierpią niewinne zwierzęta - będę zmuszony pozbawić je życia. Szczególnie, że są już odchowane i przygotowane do zmiany domu... A za parę miesięcy oczekujcie kolejnego, podobnego maila - w końcu zawsze znajdą się dobre dusze gotowe pomóc w takiej sytuacji...Last edited by Małażonka; 2008-01-10, 12:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TowarzyszWieslaw Wyświetlenie odpowiedziPoszukaj sobie tego telefonu w Googlu . a sie dowiesz, że nic z tego ja to dostałem z tydzień temu.
Last edited by Stasiek; 2008-01-10, 13:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedzitylko nr telefonu się zmienił:
http://atrapa.net/chains/goldeny.htm
Kiedyś mój numer telefonu pojawił się przez przypadek pod ogłoszeniem sprzedam mieszkanie w jakiejś gazecie. Ludzie potrafili zadzwonić o 6 rano albo około 24. przez kilka dni miałem spore zamieszanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziMałażonko, domyślam się, że gdybyś Ty nie bawiła się w demiurga decydującego o życiu i śmierci, to Twoje koty też by żyły średnio półtora roku. Do czasu, aż w którymś tam pokoleniu by się zorientowały, że kabli się nie jada.
A średnie życie półtora roku oznacza pewnie, że 90% młodych ginie przed osiągnięciem półrocza. Pozostałe żyją po 10 lat. Dokładnie tak samo, jak jeszcze niedawno było ze średnią długością życia ludzi."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziIdac tego typu rozumowaniem pojdzmy dalej. Rodzicie, ktorych dziecko polknelo jakis smieci, kable etc powinno sie zostawic samemu sobie. Wszak dziecko niedecyduje o sobie jak DOROSLY czlowiek, a rodzice w kilku nastepnych pokoleniach otrzymaja dzieci ,ktore z ciekawosci nie beda polykaly roznych rzeczy. Taki Pieczarkowy dobor naturalny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMniejsza, niż Ci się wydaje. W obu wypadkach spoczywa na Tobie bardzo duża odpowiedzialność.Last edited by kiszot; 2008-01-14, 01:49.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziAby powrócic do pierwotnego tematu, zamieszczam fotke mojego Piegusa w jego ulubionym w ostatnim czasie pudełeczkuJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment