Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
Wyświetlenie odpowiedzi
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziCoś w tym jest. Zauważyłem u dwóch "znajomych" kotów, że ładują się na siłę do różnego rodzaju pudełek, nawet jeśli nie mają szans się tam zmieścić
Comment
-
-
A mój pies wypchnął kiedyś okno razem z futryną z szopy w której był zamknięty. Innej możliwości wyjścia na zewnątrz nie było, założony był skobel na zewnątrz. Ale próbował otworzyć drzwi za pomocą klamki - była cała zgryziona, na aluminium były ślady jego zębów.
Comment
-
-
Nora w Wieżycy wyskoczyła za mną z auta przez ledwo uchyloną szybę.W w czasie wyjazdu do Gdyni zwiała z domku przez uchylone okno.Last edited by kiszot; 2008-01-18, 13:33.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wiec w Dniu Kota, pochwale sie swoimi. Dwa lata temu juz bedzie, jak przygarnelem do domu Kicia a w rok pozniej jego biala miniaturke ktora dlugo pozostawala bez imienia az w koncu dzieki swej ciekawosci i wscibskosci zostal nazwany George.
Rosl jak na drozdzach
Comment
-
-
Z ogromną dumą donoszę, że dzisiejszej nocy powiększyła się nam rodzina o dwie przepiękne blondyny i jednego ryżego (ciekawe dlaczemu?) gentelmana. Mama i dzieci czują się dobrze, a my pęczniejemy z dumy!
Jeszcze tylko w połowie marca czekamy na drugi szczęśliwy poród. No, potem gdzieś w maju jeszcze jeden itd, itd....
Niniejszym zezwalam na składanie gratulacji i życzeń zdrowia dla maluchów
Comment
-
-
Ha! Będę pierwszy! A to się Adela ucieszy, że koty się rozmnożyły GratulujemySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
tylko jeden ryży? skandal.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzitylko jeden ryży? skandal.
A oto i gromadka na zdjęciu:bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment