Jakie fajne szczurki Gratulacje!
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Last edited by kot_z_cheshire; 2008-02-27, 15:18.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZa to nie był grzeczny przy porodzie - widać ryże tak mają Ty Arcie byłeś grzeczny?
A oto i gromadka na zdjęciu:- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedziALE CUDA!!!!
GRATULACJE!!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ciekawam, czy jak się urodziły Twoje dzieci nie uważałeś ich za cuda, mimo, że każdy obiektywny człowiek stwierdziłby, że wyglądają , delikatnie rzecz ujmując, okropnie....
Tak samo jest z kociętami. Osobiście uważam, że Cyrkonia wcale nie przesadziła: dla mnie są cudne i jak każda dumna matka czuję się dotnięta Twoją uwagą
I tak, od razu, by sobie postów nie nabijać: Włochata w drugim dniu życia otworzyła prawe oczko i w tej chwili wygląda jak rasowy pirat. Do tego, dziś z rana pozbyła się do końca pępowiny, pępkowe czas rozpocząć!Last edited by Małażonka; 2008-03-01, 12:40.
Comment
-
-
Kiszot, ogólnie wcześniej uważałam że Devon'ki są okropne. Wyglądają jak szczury którym ktoś wyciągnął uszy i przy okazji tego zabiegu dorobił im wytrzeszcz oczu itp.
Małażonka z Ironem i jednym z niby-kotów byli u mnie i dzięki możliwości poznania niby-kota, zmieniłam całkowicie zdanie.
DEVON'ki są CUDNE!!!!
Poza tym......... nie wszyscy muszą lubić to samo, nie wszystkim musi się podobać to samo.....
W innym przypadku sam miałbyś problemy z ..................
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedzi
Tak na marginesie to część tej dyskusji nadaje się do przechmielenia"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Sporo poleciało do Przechmielin, kontynuację wzajemnych pretensji proponuję na PW.
Comment
-
Comment