Mając dwa koty i psa w domu okazało się,że pojawiła się mysz.Trzeba te darmozjady pogonić do roboty.
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Dwie myszy straciły żywot przy pomocy łapki a darmozjady nie dostaną za karę żarcia przez tydzień.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziTo akurat zupełnie mnie nie dziwi. Rozjaśnienie jest cechą recesywną, zatem jeśli ojciec jest ciemną homozygotą - wszystkie jego dzieci będą ciemne. No, chyba, że był heterozygotą: wtedy częśc miotu ma szansę być rozjaśnionymi, a część nie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziPatrzaj no! Ja mam też KAPSLA, ino że to kot jest.
P.S. ta chodząca skamienielina jest u nas w domu już 15 lat. Jest wrogiem numer jeden moje kotki Azy, za to Brego czasami próbuje pomóc skorupie "wyjść z domu". Na szczęście chodząca skorupa jest już duża, silna i zawsze wygrywa...... poza tym ma na sumieniu kilka złamanych palców u stóp innych domowników......
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedzi...aż mnie zatkało, mów mi tak jeszcze i jeszcze.....a jak mój Tiger (dachowiec) jest w piękne paski (poprzeczne) to jakich miał rodziców??? nie wiem bo przyjechał do mnie aż z Wrocławia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziPo 3 miesiącach odkarmiania, dokarmiania i rozpieszczania, mój kić wygląda tak:- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWidać ze na skarpecie artmina wyhodowanyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziNajmłodszy członek rodziny, Soma, ta z prawej .
21 grudnia skończy 6 miesięcy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Comment
-