Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chemmobile
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2009.03
    • 2168

Mój pies jadał to co my. Nie gardził nawet kwaśną zupą ogórkową wraz z ogórkami Za młodu sam poszerzał sobie menu o dodatkowe potrawy jak wkładki do butów i wykładzina dywanowa (on to zjadał, a nie tylko gryzł ).
    Teraz mieszka u mnie kot i wkurza swoją wybrednością. Nawet jak upoluje sobie domowego pajączka, to go nie zje, tylko przychodzi i wypluwa biedaka pod moimi nogami Czasami jednak mnie zaskoczy i potrafi zjeść kilka kawałków pomidora...
    Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
    Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Fala
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.07
      • 671

Nasz Svipp jest (podobnie jak u konego) wielbicielem jabłek (jak ktoś je, to cały czas zaczepia żeby mu dać kawałek), ponadto zjada: czereśnie, arbuzy, truskawki, mandarynki, marchewki, pomidory.
      Co ciekawe, nie jada słodyczy i podobnie jak u Marusi nie lubi surowego mięsa
      Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
      Admin ma zawsze rację

PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ

Comment

• arzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.06
        • 2814

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
        Co nietypowego jedzą Wasze zwierzęta? Mój pies jada banany, marchewkę, orzechy (sam rozgryza skorupki), winogrona, pije piwo (tzn. chciałby). Dziś okazało się, że śledziem w occie też nie gardzi

Za to surowego mięsa nie je, a rzeczy oślizgłe (np. galareta z nóżek) są obrzydliwe
        Moja Soma jadała orzeszki z wasabi, za zimnymi nóżkami przepada
        "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        Bractwo Piwne
        Skład Piwa
        Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9789

Kurczę, nie porównujcie Gromita (psa Marusi ) do żadnych innych szczekających czworonogów. To biedne zwierzę za młodu uczestniczyło w zlotach Browar-biz'u, co z pewnością miało destrukcyjny wpływ na jego psychikę...

Comment

• wasyll
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2008.09
            • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Co nietypowego jedzą Wasze zwierzęta? Mój pies jada banany, marchewkę, orzechy (sam rozgryza skorupki), winogrona, pije piwo (tzn. chciałby). Dziś okazało się, że śledziem w occie też nie gardzi
            Je lepiej niż studenci
            www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• wasyll
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2008.09
              • 1823

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
              Troszkę rybek mi padło, mimo podawania lekarstw , ale jeszcze sporo zostało
              Po zakupie dwóch skalarów niestety, jeden który pozostał podgryza im ogony i terroryzuje niebywale
              Masz jakąś fotkę swojego akwarium? Pochwal się
              www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!

Comment

• iron
                • 2002.08
                • 6717

Nasze koty chciałyby jeść wszystko co my oprócz cebuli i czosnku - patrzą wtedy jak na debili zdając się mówić - po co to kroicie, przecie to niejadalne

Chciałyby - bo im w trosce o ich zdrowie nie dajemy, ale kradziejstwo lub jego próby sie zdarzają...

Fanta z upodobaniem wcina surowe ogórki i pomidory.

No ale to devony, to one wszystkie na maksa popier...e są
                bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• kiszot
                  🍼🍼
                  • 2001.08
                  • 8109

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                  Kurczę, nie porównujcie Gromita (psa Marusi ) do żadnych innych szczekających czworonogów. To biedne zwierzę za młodu uczestniczyło w zlotach Browar-biz'u, co z pewnością miało destrukcyjny wpływ na jego psychikę...
                  Nie przesadzaj,mój pies też uczestniczył na zlotach za młody i jakos wygląda na normalnego,chyba.
                  Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                  1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                  Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                  So von Natur, Natur in alter Weise,
                  Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                  Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                    chyba.
                    Skupiłabym się na tym właśnie
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• iron
                      • 2002.08
                      • 6717

Fanta waśnie wtrząchnęła marynowaną zieloną oliwkę
                      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                        Nie przesadzaj,mój pies też uczestniczył na zlotach za młody i jakos wygląda na normalnego,chyba.
                        "Chyba" to się łódka na wodzie .

A mój Kazik jada drzwi. Od czasu do czasu. Raz na kilka lat, najczęściej zimą. Pisałem tu o tym kiedyś...

Comment

• Cyrkonia
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.10
                          • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                          Fanta waśnie wtrząchnęła marynowaną zieloną oliwkę
                          Brego na bieżąco wcina oliwki. Najczęściej karmiony jest oliwkami przez mojego małego urwisa, który tez uwielbia oliwki, na dodatek popija je butelką "cytrynki".
                          www.stat-gra.pl

Comment

• iron
                            • 2002.08
                            • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia Wyświetlenie odpowiedzi
                            Brego na bieżąco wcina oliwki. Najczęściej karmiony jest oliwkami przez mojego małego urwisa, który tez uwielbia oliwki, na dodatek popija je butelką "cytrynki".
                            No cóż - gatunki synkretyczne tak mają
                            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• wilko
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2008.07
                              • 226

Od wielu lat mam dwa wodne żółwie. Skorupy wielkości męskiej dłoni. Ładnie rosną bo wcinają mięcho nie jakieś tam zielska.
                              Ostatnimi czasy przygarnąłem kotkę. Zdążyłem ubiec żonę z wymyśleniem imienia, więc piwnie kocicy dostało się Szyszka

Comment

• peter007
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.06
                                • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilko Wyświetlenie odpowiedzi
                                Od wielu lat mam dwa wodne żółwie. Skorupy wielkości męskiej dłoni. Ładnie rosną bo wcinają mięcho nie jakieś tam zielska.
                                No ale zielsko też jest żółwiom potrzebne przynajmniej w jakichś 20% całego menu
                                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Przetwarzanie...
                                X