Ale jak przyjeżdżam do mamy (a robię to bardzo często, ostatnio codziennie), to ciężko mi jest się od niej opędzić:
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Cyrkonia napisał(a)
Teraz jest tylko Aza no i rybki, ale ich ilość ulega coraz częściej zmniejszeniu, dzięki kociaczkowi właśnie, który za nic w świecie nie chce pić wody z miski, tylko z akwarium. I jakoś dziwnie te ryby wplątują jej się w pazurki i znajduję je wysuszone na podłodze.
No a Norę to chyba wiekszość zna.W końcu dwa zloty ma juz za sobą.Giełd jej nie zliczęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Comment
-
-
No no, kto by pomyślał, ze forumowicze mają takie różne zwierzątka.
A ma ktoś szczura? Kiedyś miałem przyjemność się takim jednym zajmować.
Najlepsze było jak wlazł mi do rękawa koszuli. O mało nie padłem ze śmiechu.
Tak łaskotał swoimi wąsami
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
solfernus napisał(a)
Najlepsze było jak wlazł mi do rękawa koszuli. O mało nie padłem ze śmiechu.
Tak łaskotał swoimi wąsami
Czasami to aż wkurza, bo nie można spać.Last edited by Cyrkonia; 2005-01-23, 18:26.
Comment
-
-
Posiadamy z moją Aniulką parkę "ryżowców". Są to ptaszki wielkości kanarków, o barwach: główka biało-czarna, dziobek koloru czerwonego, a cała reszta zachowana jest w tonacji szarej. Uwielbiają się kąpać cały dzień i co najważniejsze, można je zostawiać na cały weekend bez opieki.
Comment
-
-
W tej chwili u mnie w domu są dwie koszatniczki. Ale one się nie liczą, bo nie moje. Ale sympatyczne zwierzątka z nich.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007...planuje zakup pieska (najlepiej husky).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekDobrze to przemyślałeś? Będziesz z nim biegał po parę kilometrów dziennie? Będziesz go chronił przed upałami? Potrzebujesz psa, który złodziejowi przytrzyma pyskiem latarkę? Potrzebujesz psa o bardzo ograniczonej podatności na tresurę? Chcesz mieć ogród systematycznie zryty? Cóż Cię skłania do hasky? Szczeniaczki mają piękne oczy? No fakt, i na dodatek niekiedy różnokolorowe! To jest naprawdę istotny powód do wyboru husky.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maleństwoAle przecież koty sprzątają po sobie, tzn. zagrzebują.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
Comment