.....
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Niektóre zwierzaki sa mądrzejsze i potrafią wychodzić na spacery.
Moje draństwo wyłazi na smyczy na podwórko, ale ma stałą trasę - 8 drzew = włażenie i złażenie. Ale te spacerki i tak nie pomogą pozbyć się ostrych pazurków. A spotkanie "moja stopa kontra pazur" w nocy, gdy draństwu wpadnie do głowy łapanie moich nóg, jest naprawde niezbyt przyjemne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJakby Ciebie wykastrowano - ze złości też byś pewnie utył
Moje padły naturalną śmiercią - od samochoduZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Kiedyś były chomiki syjamskie i dżungarskie, żów, kanarek, pies.
Teraz zostały pochowane po kątach pająki...
I rybki w pracyLast edited by adam16; 2005-01-30, 15:47.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Mam pewne zwierzątko.To kotka,Maja.Najbardziej wredny i agresywny kot na świecie Czy wpływa na moje życie?Tak.Kiedy niosę wypełniony po brzegi kufel piwa,muszę rozglądać się to tu to tam.Majka,zdając sobie sprawę z mojej ciężkiej sytuacji i braku możliwości obrony podczas transportu świeżo nalanego piwa - właśnie wtedy przypuszcza atak na moje nogi.Nie raz i nie dwa traciłem piwo
Comment
-
-
Niestety, póki co brak fotki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaZnaczy się, łowna jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mikołajjArtur ani troche nie przesadza. Ona atakuje wszystko co sie rusza
moja ciotka ma kotkę Matyldę, wredną strasznie, też rzucającą się na wszystko i wszystkich. Chciałabym żeby to wredoctwo dostało w końcu od innego kota
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniahmm.... może da się ją wypożyczyć?
moja ciotka ma kotkę Matyldę, wredną strasznie, też rzucającą się na wszystko i wszystkich. Chciałabym żeby to wredoctwo dostało w końcu od innego kota
Rozumiem Cyrkonio, że chcesz aby Maja zaatakowała to wredoctwo - czyli ciotkę - bo ArturŁ wyraźnie napisał, że Maja rzuca się na grubego zwierza - ludzibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment