Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
hmm.... może da się ją wypożyczyć?
moja ciotka ma kotkę Matyldę, wredną strasznie, też rzucającą się na wszystko i wszystkich. Chciałabym żeby to wredoctwo dostało w końcu od innego kota
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Rozumiem Cyrkonio, że chcesz aby Maja zaatakowała to wredoctwo - czyli ciotkę - bo ArturŁ wyraźnie napisał, że Maja rzuca się na grubego zwierza - ludzi
Obawiam się Cyrkonio,że iron ma rację.Maja mogłaby (co ja mówię,na pewno by się tak stało!) zignorować innego przedstawiciela swojego gatunku.Natomiast Twoja Ciocia byłaby narażona na poważne niebezpieczeństwo,stąd uważam,że nie należy ryzykować To naprawdę bestia z piekła rodem.Jak tylko będę mógł to umieszczę zdjęcie.Jednakże nie wpatrujcie się jej wtedy zbyt długo w oczęta - traktowane jest to przez nią jako wyzwanie i powód do ataku.Nie chciałbym,aby wyskoczyła z monitora prosto na twarz (a może,wszak to kot piekielny...).Poza tym....nie daje sobie przycinać pazurków.Wujek kiedyś próbował.Od tamtej pory rzadziej nas odwiedza
Obawiam się Cyrkonio,że iron ma rację.Maja mogłaby (co ja mówię,na pewno by się tak stało!) zignorować innego przedstawiciela swojego gatunku.Natomiast Twoja Ciocia byłaby narażona na poważne niebezpieczeństwo,stąd uważam,że nie należy ryzykować To naprawdę bestia z piekła rodem.Jak tylko będę mógł to umieszczę zdjęcie.Jednakże nie wpatrujcie się jej wtedy zbyt długo w oczęta - traktowane jest to przez nią jako wyzwanie i powód do ataku.Nie chciałbym,aby wyskoczyła z monitora prosto na twarz (a może,wszak to kot piekielny...).Poza tym....nie daje sobie przycinać pazurków.Wujek kiedyś próbował.Od tamtej pory rzadziej nas odwiedza
Złap kotkę w ręcznik i obetnik pazury.
Matyldzie właśnie też podobno nie da sie obciąć pazurów, ale jak mnie raz podrapała to złapałam ją i obcięłam te pazury. Od tej pory dziwnie na mnie patrzy
A odnośnie wczesniejczego ....ciotka to raczej jest bezpieczna.
A z ignorowaniem się zwierząt ......... na 100%, a nawet 1000% Matyldzia na widok innego kota by się wściekła.
Ale ......... co tu chcieć od czarnego kota?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
To fakt, koty są straszne, wiem bo kiedys miałem kilka. A po kastracji strasznie tyją
Solfernus, sam jesteś straszny
Proszę Państwa, oto LOLA
Attached Files
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
A czy Lola jest przy... hmm nadzieji?
absolutnie nie, Lola mimo, że wysterylizowana jest szczupła i ma linię, a że na zdjęciu wyszła jak wyszła, no cóz....
też mówi że jesteś straszny
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment