A żyje sobie u rodziców chyba.
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA żyje sobie u rodziców chyba.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika poneka ja mam złotą rybkę......
a od jutra dwie papugi faliste....
tylko żeby mi nie podpijały browara... hehe kto widział upite papugi.. albo upite rybkiMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Dzisiaj poszedłem sobie do zoologika po pokarm dla ryb no i jak to zwykle bywa musiałem dokupić rybeńki. Muszę chyba zacząc wysyłać kogoś po pokarm bo jak tak dalej pójdzie to te moje rybki będą się czuły w akwarium jak sardynki w puszceJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Dzisiaj poszedłem sobie do zoologika po pokarm dla ryb no i jak to zwykle bywa musiałem dokupić rybeńki. Muszę chyba zacząc wysyłać kogoś po pokarm bo jak tak dalej pójdzie to te moje rybki będą się czuły w akwarium jak sardynki w puszce
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andiod czasie ostatniego pobytu w Polsce mamy nowego lokatoraZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Na zdjęciu króliczka mojego syna Igiełka potocznie przeze mnie zwana pasztetem . Jak ten szkodnik "przegnie pałę" to wyląduje kiedyś w rondlu . Wstrętny gryzoń załatwił już sporo tapet w chacie a ostatnio zaczęła się dobierać do kabelków od kompa. Ponoć miała to być miniaturka a żre tyle, że już zajmuje 1/2 klatki.
Comment
-
-
To i 1/4 na zdjęciu być powinna. Mam nadzieję, że w udziale przypadła Wam któraś z ciekawszych ćwiartek kotkiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja miałam kiedyś szczura (a właściwie cztery, ale jeden po drugim). Ostatni - Pan Szczurzyński vel Świrus był w stanie zrobić wszystko dla piwa, nawet to, czego nie zrobiłby dla serka czy wędliny. A kiedy byliśmy razem w knajpie dostawał darmowe piwo w zakrętce.
Comment
-
-
Comment