Oczywiście - jej podstawowym atutem są uszy i oczy, które się jeszcze będą wybarwiać...(nie ukrywam, że liczymy na złociste oczy, podobne do dobrze wybarwionego mocnego piwka )
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Zaniepokoił mnie dopisek Cyrkonii na gg
cytuję: I już nie mam kotków
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaOd dzisiaj w naszym domu mamy nowego lokatora . Jest nim pies "Amik" rasy Polski Owczarek Nizinny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA nie powinien być Polski Owczarek Nadmorski
O.N.A.
Owczarek Nadmorski AbernackichWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaZaniepokoił mnie dopisek Cyrkonii na gg
cytuję: I już nie mam kotków
Moja Aza ma się całkiem dobrze
a kotków rzeczywiście juz nie mam, ale chodzi o kotki które kilka dni temu znalazłam na podwórku. Dwa małe podwórkowe łobuzy (może 6-tygodniowe) pewnie wybrały się na samodzielną wycieczkę. Niestety psy zaczęły je ganiać. Maluchy schowały się na drzewie przed moim balkonem. Siedziały cały dzień, wieczór. W końcu zlitowałam się nad nimi i wzięłam je do domu.
Niestety nie zrobiłam zdjęcia. A śliczne były/są. czarne z białymi skarpetkami i białymi pyszczkami. Prawie identyczne. Tylko charakterki różne - jeden szalał z Azą, a drugi chciał się tylko przytulać.
Kotki są teraz znów gdzieś na podwórku. Siedziały z moją Azą na balkonie a pod balkonem siedziała ruda kotka - jak się okazało mama kociaków. Więc musiałam się z nimi rozstać.
Comment
-
-
No to mnie uspokoiłaśWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNasza ćwierćtusza dzielnie rośnie i na dzień dzisiejszy waży 250g (cała tusza 1 kg).
Mamy całą tuszę!
Płaczącą, mruczącą, bawiącą się i kochaną... I najpiękniejszą... I malutką... I zajmującą naszą uwagę... Budzącą w nocy... Zwiedzającą nowy dom (wczoraj spotkała olbrzymiego kota, który mieszka w lustrze - dziś na wszelki wypadek lustro obchodzi wielkim łukiem . Mamy naszą Elzę! (vel Schiele )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJuż nie mamy ćwierćtuszy
Mamy całą tuszę!
Płaczącą, mruczącą, bawiącą się i kochaną... I najpiękniejszą... I malutką... I zajmującą naszą uwagę... Budzącą w nocy... Zwiedzającą nowy dom (wczoraj spotkała olbrzymiego kota, który mieszka w lustrze - dziś na wszelki wypadek lustro obchodzi wielkim łukiem . Mamy naszą Elzę! (vel Schiele )
Warto dodać, że zółwica czerwonolica nosząca dotąd imię Herman, została przemianowana na Haberbusch Nie zrobiło to na niej najmniejszego wrażeniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Widocznie nie została fachowo przechrzczona - bez obowiązkowego rozbicia butelki o burtę...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja posiadam na dzień dzisiejszy dwa psy: jedną suczkę która wabi się Misia oraz pinczera miniaturowego Pikusia. Pozatym hoduje rybki w moim skromnym 70l akwarium. Niestety niecały tydzień temu uciekła mi moja papużka nimfa.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
Comment