Ciekawe kiedy znudzi Ci się pisanie
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Dziś zawiozłem do uśpienia wilczura o imieniu Raptus. Był stary i schorowany. Ile naprwdę miał lat nie wiem, bo przybłąkał się po pewnym Sylwestrze. U mnie był ponad 10 lat. Od półtora roku dostawał sterydy, żeby mógł chodzić, bo tylne łapy odmawiały mu posłuszeństwa. Ostatnio sterydy przestały już pomagać i na spacerach potykał się o własne łapy.
Został mi jeszcze mały kundelek o imieniu Niezły. Też jest już stary i też nie wiem jak bardzo, bo też się przybłąkał ponad 10 lat temu. Jest już ślepy i głuchy - nie słyszy mnie z pięciu metrów. Jedynie węch mu dopisuje, zwłaszcza jak suka sąsiada ma cieczkę.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Mój a raczej żony piesek to wilczek Fido jest z nami od 8 lat, wspaniały towarzysz , uczy sie w trybie jednorazowego polecenia. Zresztą 1 obrazek to 1000 słów a obrazków mam setki.
Zalety : nie chodzi po umytej-mokrej podłodze ( nawet na korytarzu ) a mył sąsiad.
Wraca sam do domu żeby nie spotkać swojego wroga z podwórka, dobermana wcześniej stwierdzając iż jest właśnie on jest teraz na spacerze.
Nie wypuszcza mojego taty z domu bo woda leci w łazience ( rano nie było i został odkręcony kran) i wiele innych niesamowitych historii.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaKotka bez stałego imienia: najpierw Frenia (SchizoFrenia), Gitarrra, Kicurek itd.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment