Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Last edited by cyborg_marcel; 2005-06-07, 19:55.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Same koty na forumie żadnych piesków - nie rozumie,
ni papużki ani rybek same koty - nie rozumie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Same koty na forumie żadnych piesków - nie rozumie,
ni papużki ani rybek same koty - nie rozumiePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiPrzejrzyj poprzednie strony, są psy, rybki i nawet żółw jest
Ta sympatyczna gadzinka (od gada, żeby nie było) jest żółwiem stepowym i należy do mojej siostry. Nosi wdzięczne imię Perfuzja (po wielu mniej lub bardziej niestałych imionach wylosowało jej się z encyklopedii i już tak zostało ):
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Przeglądnąłem cały zwierzyniec no i koty górą, ciekawe czy koty teżlubia piwo bo niektóre pieski pasjami. Mój woli jak pan jest po piwie wtedy są czułości i głaskanko
Na razie go nie zamieszczam, bo dopiero co wrzuciłem żółwia. Pies za parę dni, żebym miał pretekst by zajrzeć do tego tematu
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuMam zeberki sztuk 2.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment