Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Maine Coon :-) We wtorek skończył 6 tygodni i wazy już ponad kilogram :-)
Małażonka, jedziesz za tydzień ze mną oglądać tego kota? bo tak na prawdę to go jeszcze nie widziałam :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaMaine Coon :-) We wtorek skończył 6 tygodni i wazy już ponad kilogram :-)
Małażonka, jedziesz za tydzień ze mną oglądać tego kota? bo tak na prawdę to go jeszcze nie widziałam :-)
Comment
-
-
Jasne!!!! Obstawa zawsze mile widziana. Wstępny termin "odbioru" to pierwszy tydzień sierpnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniabo tak na prawdę to go jeszcze nie widziałam :-)Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
-
1,5h temu dotarło do mnie moje duże białe kudłate i kochane cudo :-)
Na razie odbywa się wzajemne fukanie (Az-zahra - dotychczasowa lokatorka i A'Brego - nowy lokator). Mam nadzieje że to krótko potrwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia1,5h temu dotarło do mnie moje duże białe kudłate i kochane cudo :-)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
jaaaasne.........
jeśli tylko do tego czasu Az-zahra mnie nie pożre ze złości za tego białego kociaka...
P.S. Kociak kończy dziś 3 miesiące i jest prawie taki jak Aza...........
Comment
-
-
Widocznie te rosyjskie Mainecoony są mniejsze, to pewnie przez to napromieniowanieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Comment