A tu w całej okazałości na odnóżu górnym Cyborga...
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA tu w całej okazałości na odnóżu górnym Cyborga...
Comment
-
-
Audi, popatrz na poprzednią stronę - ta czarna plamka pośrodku kota, to łepek małego (jego mamuśka to "zwykły" kot dachowy normalnych rozmiarów). Takie tycie są niektóre dzieci w kilka dni po narodzinach.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel- ta czarna plamka pośrodku kota, to łepek małego ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiUwierz, że nie zauważyłem tej plamki na poprzednim zdjęciu mogłaś, choć coś napisać, że są tam dwa kotki zresztą ja na kotach się nie znamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAudi, popatrz na poprzednią stronę - ta czarna plamka pośrodku kota, to łepek małego (jego mamuśka to "zwykły" kot dachowy normalnych rozmiarów)
Comment
-
-
A ja wiem jak wyglądają bo kiedyś odbierałem poród SIEDMIORGA szczurków Kity. Rosły tak szybko że jak raz wyjechałem na 3 dni to po powrocie zauważyłem że już nie są szczurami tylko kotami. Wszystkie 7 znalazły nowe domy.
P.S. Na Cyborgowej fotce też najpierw nie zauważyłem szczurka pod kotkąLast edited by lzkamil; 2005-09-29, 00:29.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratZagadka : do kogo należy ten motylek (lub ćma)?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Stawiam na AnięLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment