Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.08
    • 6717

Dochodzą do mnie telefoniczne meldunki z frontu połączenia Elzy i Fantazji - na razie nie jest źle - dziewczyny trochę się ganiają, podkradają sobie jedzenie, ale coraz mniej prychają na siebie - widać się już pogodziły ze swoim losem
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

No, może nadal ideału nie ma, ale noc spędziły przytulone do siebie. Co prawda z rana oburzona tym Elza jak z procy wyskoczyła z łóżka, ale po śniadaniu ganiały ze sobą równo.
      Teraz Elza śpi u mnie na kolanach, a Fantasia zajmuje drapak...

Comment

• Cyrkonia
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 1936

Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. U mnie koty niby już się dogadują, ale czasami coś im odwala i zaczynają się bić. Pewnie "dorosła" Aza uważa Białego za gówniarza jeszcze Biały na szczęście niezbyt się tym przejmuje. Znalazł sobie ostatnio ciekawe zajęcie i nie można go odgonić od tego - kradnie mi kasztany. Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
        Attached Files
        www.stat-gra.pl

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
          Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
          Ja takie małe brązowe zwierzątka jak te na zdjęciu zbierałem jak synowie byli mali
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. U mnie koty niby już się dogadują, ale czasami coś im odwala i zaczynają się bić. Pewnie "dorosła" Aza uważa Białego za gówniarza jeszcze Biały na szczęście niezbyt się tym przejmuje. Znalazł sobie ostatnio ciekawe zajęcie i nie można go odgonić od tego - kradnie mi kasztany. Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
            Ciekawe ,nie dość,że z Westą chcemy przygarnąć jakiegoś kociaczka, to też nazbierałem dziś kole 100 kasztanów,które wylądowały pod łóżkiem.Jeśli chodzi o kotka to najpierw parę złociszów pójdzie nam na ochronę mego szkła ,oj pójdzie

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• adam16
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
              Ja takie małe brązowe zwierzątka jak te na zdjęciu zbierałem jak synowie byli mali
              A ja robiłem z tego zwierzątka jak byłem mały
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Małażonka
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 4602

Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. (...)
                Na tej stopie jest super - jedynym problemem jest zachowanie Elzy: w ciągu ostatnich trzech dni z siedmiomiesięcznego kociaka stała się stateczną matroną - nie chce się ze mną bawić, posmutniała... Mam nadzieję, że niebawem jej to przejdzie

Comment

• Cyrkonia
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 1936

ciesz się że tylko nie chce się z Tobą bawić. Moja Aza jak zobaczyła Brego to rzuciła się na mnie. Przez kilka dni fukała na mnie i na małego, biła mnie o wogle ...... teraz koty śpią razem w ciągu dnia, w nocy wkradają mi się do łóżka.
                  www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
                    Ciekawe ,nie dość,że z Westą chcemy przygarnąć jakiegoś kociaczka, to też nazbierałem dziś kole 100 kasztanów,które wylądowały pod łóżkiem.Jeśli chodzi o kotka to najpierw parę złociszów pójdzie nam na ochronę mego szkła ,oj pójdzie
                    Paprykarz!!! Moja Aza będzie mieć za rok kociaki, będziesz chciał jednego? Obiecałam znajomym kociaka, i na wszelki wypadek szukam chętnych na następne. Później Aza już nie będzie mogła mieć kociaczków.
                    Last edited by Cyrkonia; 2005-10-15, 11:19.
                    www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 1936

na wszelki wypadek szukam chętnych na następne.
                      na nastepne tzn. na te w nadmiarze
                      www.stat-gra.pl

Comment

• Westa
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2005.06
                        • 99

Za rok to trochę długo. Chyba że w międzyczasie dojdziemy do wniosku ze chcemy mieć drugiego kociaczka. Jak na razie Pogoniarz dał sie ubłagac o jednego.Nawet przygląda się co niektórym kotkom z większą dozą sympatii niż dotychczas.Ja tam mogłabym mieć i nawet pięć kotków, ale obawiam sie że pieczołowicie gromadzonemu zbiorowi szklanek Pogoniarza nie pomogłoby wówczas nawet szklo pancerne zamontowane w szafie. A tak serio nie mogę sie doczekać nowego domownika. .

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Paprykarz!!! Moja Aza będzie mieć za rok kociaki, będziesz chciał jednego? Obiecałam znajomym kociaka, i na wszelki wypadek szukam chętnych na następne. Później Aza już nie będzie mogła mieć kociaczków.
                          Myślimy o kotku,by zamieszkał z nami jeszcze w tym roku i to o takim zwykłym malutkim "dachowcu" Dzięki za możliwość przejęcia niepoczętego jeszcze kotka ,ale jak piszę,rzecz dokona się troszkę wcześniej

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• solfernus
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.08
                            • 1025

A ja byłem dzisiaj z moim bydlaczkiem w lecznicy i razem zaszczepiliśmy gada
                            przeciw wściekliźnie. Tak zaraza brykała, że pani o mały włos mnie by zaszczepiła.
                            Jeszcze tylko pojadę z nim do fryzjera i więcej wydatków ( poza żarciem ) nie przewiduję
                            w tym roku
                            Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• Cyrkonia
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 1936

Moje łobuzy przy szczepieniach są bardzo grzeczne. Aza wchodząc do gabinetu sama grzecznie wskakuje na stół i czeka na nieuniknione, potem daje się pogłaskać, podrapać i grzecznie wraca do domku. Biały podobnie, z tym że dodatkowo musi zwiedzić każdy kąt gabinetu i dopiero decyduje się na powrót do domu
                              www.stat-gra.pl

Comment

• solfernus
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.08
                                • 1025

Moja zaraza uwielbia jazdę samochodem a, że dawno nie jechał był bardzo podniecony.
                                Wydawał przy tym takie dźwięki, że orkiestra symfoniczna mogłaby mu pozazdrościć.
                                Tato siedział z tyłu i trzymał go na smyczy a on i tak skakał po całym aucie.
                                A po wizycie obsikał krzaki i narobił pod różą.
                                Darowałem sobie sprzątanie z uwagi na cenę zabiegu.
                                Poza tym zawsze to nawóz naturalny
                                Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Przetwarzanie...
                                X