Dochodzą do mnie telefoniczne meldunki z frontu połączenia Elzy i Fantazji - na razie nie jest źle - dziewczyny trochę się ganiają, podkradają sobie jedzenie, ale coraz mniej prychają na siebie - widać się już pogodziły ze swoim losem
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
No, może nadal ideału nie ma, ale noc spędziły przytulone do siebie. Co prawda z rana oburzona tym Elza jak z procy wyskoczyła z łóżka, ale po śniadaniu ganiały ze sobą równo.
Teraz Elza śpi u mnie na kolanach, a Fantasia zajmuje drapak...
Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. U mnie koty niby już się dogadują, ale czasami coś im odwala i zaczynają się bić. Pewnie "dorosła" Aza uważa Białego za gówniarza jeszcze Biały na szczęście niezbyt się tym przejmuje. Znalazł sobie ostatnio ciekawe zajęcie i nie można go odgonić od tego - kradnie mi kasztany. Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
Ja takie małe brązowe zwierzątka jak te na zdjęciu zbierałem jak synowie byli mali
Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. U mnie koty niby już się dogadują, ale czasami coś im odwala i zaczynają się bić. Pewnie "dorosła" Aza uważa Białego za gówniarza jeszcze Biały na szczęście niezbyt się tym przejmuje. Znalazł sobie ostatnio ciekawe zajęcie i nie można go odgonić od tego - kradnie mi kasztany. Będąc z wizytą u rodzinki trochę mi się nudziło i jedyne zajęcie jakie znalazłam wtedy, to było zbieranie kasztanów. Jak na razie mam 450 sztuk.......... byłoby kilka razy więcej, ale już nie miałam w co zbierać
Ciekawe ,nie dość,że z Westą chcemy przygarnąć jakiegoś kociaczka, to też nazbierałem dziś kole 100 kasztanów,które wylądowały pod łóżkiem.Jeśli chodzi o kotka to najpierw parę złociszów pójdzie nam na ochronę mego szkła ,oj pójdzie
Super, że kocice tak szybko zaczynają się dogadywać. (...)
Na tej stopie jest super - jedynym problemem jest zachowanie Elzy: w ciągu ostatnich trzech dni z siedmiomiesięcznego kociaka stała się stateczną matroną - nie chce się ze mną bawić, posmutniała... Mam nadzieję, że niebawem jej to przejdzie
ciesz się że tylko nie chce się z Tobą bawić. Moja Aza jak zobaczyła Brego to rzuciła się na mnie. Przez kilka dni fukała na mnie i na małego, biła mnie o wogle ...... teraz koty śpią razem w ciągu dnia, w nocy wkradają mi się do łóżka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Ciekawe ,nie dość,że z Westą chcemy przygarnąć jakiegoś kociaczka, to też nazbierałem dziś kole 100 kasztanów,które wylądowały pod łóżkiem.Jeśli chodzi o kotka to najpierw parę złociszów pójdzie nam na ochronę mego szkła ,oj pójdzie
Paprykarz!!! Moja Aza będzie mieć za rok kociaki, będziesz chciał jednego? Obiecałam znajomym kociaka, i na wszelki wypadek szukam chętnych na następne. Później Aza już nie będzie mogła mieć kociaczków.
Ostatnia zmiana dokonana przez Cyrkonia; 2005-10-15, 11:19.
Za rok to trochę długo. Chyba że w międzyczasie dojdziemy do wniosku ze chcemy mieć drugiego kociaczka. Jak na razie Pogoniarz dał sie ubłagac o jednego.Nawet przygląda się co niektórym kotkom z większą dozą sympatii niż dotychczas.Ja tam mogłabym mieć i nawet pięć kotków, ale obawiam sie że pieczołowicie gromadzonemu zbiorowi szklanek Pogoniarza nie pomogłoby wówczas nawet szklo pancerne zamontowane w szafie. A tak serio nie mogę sie doczekać nowego domownika. .
Paprykarz!!! Moja Aza będzie mieć za rok kociaki, będziesz chciał jednego? Obiecałam znajomym kociaka, i na wszelki wypadek szukam chętnych na następne. Później Aza już nie będzie mogła mieć kociaczków.
Myślimy o kotku,by zamieszkał z nami jeszcze w tym roku i to o takim zwykłym malutkim "dachowcu" Dzięki za możliwość przejęcia niepoczętego jeszcze kotka ,ale jak piszę,rzecz dokona się troszkę wcześniej
A ja byłem dzisiaj z moim bydlaczkiem w lecznicy i razem zaszczepiliśmy gada
przeciw wściekliźnie. Tak zaraza brykała, że pani o mały włos mnie by zaszczepiła.
Jeszcze tylko pojadę z nim do fryzjera i więcej wydatków ( poza żarciem ) nie przewiduję
w tym roku
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Moje łobuzy przy szczepieniach są bardzo grzeczne. Aza wchodząc do gabinetu sama grzecznie wskakuje na stół i czeka na nieuniknione, potem daje się pogłaskać, podrapać i grzecznie wraca do domku. Biały podobnie, z tym że dodatkowo musi zwiedzić każdy kąt gabinetu i dopiero decyduje się na powrót do domu
Moja zaraza uwielbia jazdę samochodem a, że dawno nie jechał był bardzo podniecony.
Wydawał przy tym takie dźwięki, że orkiestra symfoniczna mogłaby mu pozazdrościć.
Tato siedział z tyłu i trzymał go na smyczy a on i tak skakał po całym aucie.
A po wizycie obsikał krzaki i narobił pod różą.
Darowałem sobie sprzątanie z uwagi na cenę zabiegu.
Poza tym zawsze to nawóz naturalny
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
Blg 18
A: 6, 5%
Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
Barwa...
Comment