Wątróbka jako lwica:
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Istnieje, choć już niekompletnabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja w ubiegły weekend pozbyłam się maleństwa, które widnieje kilka stron wcześniej - dalej zwie się Filemon, ale teraz szaleje w innym domu i na szczęście poza tym, że raz spał w kuflu Zlaty'ego Bażanta i raz bawił się waflem Brackiego - moja kolekcja przetrwała nienaruszona.
Podejrzewam, że schody zaczną się w chwili uruchomienia pracy browaru - stare kociska 1) nie będą zbyt zadowolone z zamieszania, 2) będą chciały wszystko sprawdzić/powąchać/posmakować - obie opcje mnie lekko przerażają Pożyjemy, zobaczymy.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Spokojnie, nasze bestie zawsze współuczestniczą w warzeniu, a już nie ma możliwości, by nie astystowały przy rozlewie...
Dla nich to atrakcja nad atrakcje. Nie to co zwykłe porządki domowe....
Wiedzą już, że jak gar stoi na gazie - to nie należy mu w tym przeszkadzać, ale kiedy brzeczka leje się przez przezroczystą rurkę, to patrzą jak zahipnotyzowane. Wąchanie, a nawet smakowanie dozwolone jest do czasu zagotowania brzeczki, potem obserwacja możliwa, ale jedynie z daleka....
Trzy warki wykonane przy kociej asyście rokują bardzo dobrze
Comment
-
-
Moja Tina jakoś nie przejawiała zainteresowania warzeniem piwa.Oglądała wszystko z wysokości lodówki i miała to w nosie co się dzieje w kuchni.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaI portret Oczka:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaWątróbka (było: Fantasia) - (...) okazało się, że wątróbka jest z lekka powiększona (...)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka[...] nasze bestie zawsze współuczestniczą w warzeniu, a już nie ma możliwości, by nie astystowały przy rozlewie... [...]Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jutro prosimy o kciuki...
Elzunia przeżyje jutro swój debiut wystawowy w Blue City (Warszawa)....
Będzie robić za modelkę .
Dobre myśli i jeszcze lepsze piwo wypite za jej dobry występ będą bardzo mile widziane (szczególnie liczymy tu na grupę Świdnicką )
Comment
-
-
Dzisiaj z Westą ze schroniska zaadoptowaliśmy około 6-tygodniową kocię Nazwaliśmy Ją Kruszynka.Choć była wersja- Najdroższa,ze względu na cenę szafy chroniącej szkło
Pomiałczała,pomiałczała,zjadła i śpi już sobie smacznie-fajniutka jest
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jest niesamowita w nocy(3:35) pomiałczała sobie ,poszła do kuwetki i zrobiła co swoje,potem najadła się mlaskając przy tym ,że umarłego by obudziła,potem wdrapała się po prześcieradle i wtuliła się w nas mrucząc sobie.Myslałem ,że będą kłopoty z załatwianiem się,ale raz pokazaliśmy gdzie co i jak i wszycho gra-kumata jestLast edited by Pogoniarz; 2005-12-10, 10:32.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment