Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
-
Oryginalny makijaż sylwestrowy
Te wasze koty. Na samo wspomnienie nocy z Elzą mam dreszcze.
Ps. Poznaję ją. Gdzie mam złożyć donos?Last edited by Maggyk; 2005-12-30, 18:02.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zaraz tam wredne - pomysłowe!
Swoją drogą, Elzunia była bardziej przerażona ode mnie: niedość, że spadła z mojej głowy, to jeszcze pani wrzasnęła, zerwała się i poleciała biegusiem do łazienki trzymając się za policzek....
A odtworzenie działań sprawcy wygląda następująco:
Nad łóżkiem znajdują się półki normalnie niedostępne dla kota. Jest jednak na to metoda. Należy wejść na panią, stanąć na tylnych łapkach, wyciągnąć całe ciało i przednimi łapkami można dosięgnąć owej półki. Można sobie wtedy niuchać, oglądać i takie tam. Gdy w tym czasie pani grzecznie śpi - nie ma problemu, gorzej gdy pani wpadnie na pomysł wiercenia się przez sen. Wtedy bowiem kot może stracić równowagę i zsunąć się po twarzy pozostawiając po sobie czerwoną pamiątkę
Comment
-
-
Relacja po spotkaniu ze zwierzakami w czasie Świąt:
-Kala (pies) ma horrory w nocy: zostałam z łóżka wykopana...podeptana i zaskomlana...Bo jej się cos złego śniło. Przed kolejna wspólną nocą ja się naogladąm relacji z obrad sejmu i zobaczymy kto kogo.
- Fredzia (kot)...jest normalna inaczej:
-znalazła w wigilię mysz....(gdzie, pytam się, w te sniegi myszy harcują???): zamierzam ja oddać do policji jako kota śledczego
- zalicza każdą kałużę napotkaną po drodze: nie przez przypadek, tylko specjalnie i z rozmysłem....Dziwne, prawda?
- przechodzi okres buntu nastoletniego: nie da sie z nią wytrzymać...Nie chce chodzić spać: hasa po nocy, szaleje i w ramach odurzania wypija wodę z kibla i z wirówki....
To na tyle...Wspomnienia jeszcze sprawiają, że mam drezscze....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaZaraz tam wredne - pomysłowe!
Swoją drogą, Elzunia była bardziej przerażona ode mnie: niedość, że spadła z mojej głowy, to jeszcze pani wrzasnęła, zerwała się i poleciała biegusiem do łazienki trzymając się za policzek....
A odtworzenie działań sprawcy wygląda następująco:
Nad łóżkiem znajdują się półki normalnie niedostępne dla kota. Jest jednak na to metoda. Należy wejść na panią, stanąć na tylnych łapkach, wyciągnąć całe ciało i przednimi łapkami można dosięgnąć owej półki. Można sobie wtedy niuchać, oglądać i takie tam. Gdy w tym czasie pani grzecznie śpi - nie ma problemu, gorzej gdy pani wpadnie na pomysł wiercenia się przez sen. Wtedy bowiem kot może stracić równowagę i zsunąć się po twarzy pozostawiając po sobie czerwoną pamiątkę
Małażonka ........ trochę potrwa zanim ślad zniknie ........ też to przerabiałam
Comment
-
-
Nasze diable z uporem maniaka ,nie daje nam spać.Siądzie sobie(najczęściej na Wescie) i łapką sprawdza czy przypadkiem śpi.Potem poliże troszkę tu i ówdzie ,wrzuci w międzyczasie mruczenie i jak to nie pomoże delikatnie podgryzie.Potem pojeździ sobie na kapciu,lub pobawi się świetną szeleszczącą zabaweczką(reklamówka jenorazowa z Geanta).Świetnie przy tej zabawie podskakuje,biega pod kątem mając ogon w pozycji bojowej,do tego skuli uszka i atakuje ostro.Ma też nową zabawę-podskakuje do lustra i atakuje kocię z drugiej strony(zielona mordka).Oczywiście wiesza się na upranych rzeczach,już częściowo rozebrała choinkę,lubi pisać posty itp.itd.Robi przy tych kocich psotach takie szneki,że idzie paść ze śmiechu.
Myślimy dla niej o miejscu odosobnienia na noc (zielona mordka).Nazywamy to karcerem ,a jest to łazienka-jedyne pomieszczenie gdzie prawdopodobnie narobi najmniej szkód.
Nie straszny jej odkurzacz,okrzyki "psik".Jedynie na moje stanowcze i głośne "eeee" reaguje rejteradą pod tapczan.
Dostała też od doktora międzynarodową książeczkę zdrówka.Last edited by Pogoniarz; 2006-01-04, 12:37.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Drzwi od łazienki masz jak myślę obite płytą pilśniową a bestia ma ostre pazurki.
Napisz po ilu dniach zrobi sobie "wyjście" z łazienki
A tak na serio łazienka jest za mała, kocisko będzie chciało się wydostać na zewnątrz.
Lepszym i sprawdzonym rozwiązaniem (co prawda na jamniku bojowym) jest zamykanie na noc drzwi do sypialni. Zwierzak oczywiście na zewnatrzŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplLepszym i sprawdzonym rozwiązaniem (co prawda na jamniku bojowym) jest zamykanie na noc drzwi do sypialni. Zwierzak oczywiście na zewnatrz
Mojej siostry piesek i kotek natomiast uwielbiają natomiast otwierać lodówkę, wygarniają wszystko z półek i dopiero jest wyżerka...... . Jedynym zabezpieczeniem jest dodatkowa skówka-zasuwkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment